• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda şiddetli ağrı

Sol kasığımda şiddetli ağrı var neden olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

canım her zaman mı oluyor ..benım de kasıklarımda ozellıkle sol kasığımda cok şiddetlı oluyor. ama adet öncesı oluyor yaklaşırken fılan..ağrımda normal bır ağrıda degıl doğumda o kadar cekmedım o arıyı ..sipray takdırdıktan sonra oldu bende. en guzelı doktora gıt.

canım her zaman mı oluyor ..benım de kasıklarımda ozellıkle sol kasığımda cok şiddetlı oluyor. ama adet öncesı oluyor yaklaşırken fılan..ağrımda normal bır ağrıda degıl doğumda o kadar cekmedım o arıyı ..sipray takdırdıktan sonra oldu bende. en guzelı doktora gıt.

Canım yok birkaç gündür çok fazla adete daha 2 hafta var bebek düşünüyorum acaba ondan falan mı oluyor diye düşünüyorum. Köyde yaşıyorum görevimiz dolayısıyla onun için anca hafta sonraları gidebiliyorum merkeze olmadı aile hekimine arayıp sorarım. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.

Canım yok birkaç gündür çok fazla adete daha 2 hafta var bebek düşünüyorum acaba ondan falan mı oluyor diye düşünüyorum. Köyde yaşıyorum görevimiz dolayısıyla onun için anca hafta sonraları gidebiliyorum merkeze olmadı aile hekimine arayıp sorarım. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.

aile hekımı gormeden bılemezkı.. daha 2 hafta var hamıle olsan bu kadar erkende belırtı vermez dıye duşunuyorum. ıdrar yollarında ıltıhap fılan olabılır. üşütmuşte olabılırsın yalın ayak gezdığınde cok oluyor.. cok şiddetlı degılse oyledır.

Bence iltihap olabilir. Doktora gidip idrar testi yaptırmalısın. Sık idrara çıkma, yanma falan da var mı?

Bence iltihap olabilir. Doktora gidip idrar testi yaptırmalısın. Sık idrara çıkma, yanma falan da var mı?

İki ay önce yine oldu gittim iltihap falan varmı diye yok dedi. İdrara çıktığımda şişkinlik vs oluyor. Sık çıkma da yanma da yok ne yapacağım bilemedim öğle sonu gitsem ders var :(

Back