- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
Merhaba hanımlar,
benim kasıklarımda ağrı var bir aydır bir sürü doktor gezdim
dahiliye,üroloji, kadın doğum...
karın filmi çekildi, ultrasonla bakıldı, kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı
hepsi temiz çıktı
en son aile hekimine gittim o da mantar olabilir diye mantar ilacı ve psikolojik bir ağrı olabilir diye kas gevşetme özelliği olan depresyon ilacı verdi
onlar da geçirmedi ağrımı
geçmiyor, bitmiyor sürekli o ağrıyla yaşıyorum yoruldum artık
hastalığının sebebini bilmemek, ağrıya çözüm bulamamak ne zor şeymiş
siz daha önce böyle bir şey yaşadınız mı
Çıldırmak üzereyim
bir daha gideceğim doktora ama artık yine bir şey yok derler de ağrım geçmez diye korkuyorum o hale geldim
aranızda daha önce yaşayan varsa fikir versin lütfen çok kötü hissediyorum kendimi.
*Hastalığımın nedenini bilmediğim için sağlık bölümünde hangi başlığın altına yazacağımı bilemedim. O yüzden buraya yazdım. Yanlış yerdeyse konu yöneticilerden ricam taşıyabilirler uygun yere.
benim kasıklarımda ağrı var bir aydır bir sürü doktor gezdim
dahiliye,üroloji, kadın doğum...
karın filmi çekildi, ultrasonla bakıldı, kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı
hepsi temiz çıktı
en son aile hekimine gittim o da mantar olabilir diye mantar ilacı ve psikolojik bir ağrı olabilir diye kas gevşetme özelliği olan depresyon ilacı verdi
onlar da geçirmedi ağrımı
geçmiyor, bitmiyor sürekli o ağrıyla yaşıyorum yoruldum artık
hastalığının sebebini bilmemek, ağrıya çözüm bulamamak ne zor şeymiş
siz daha önce böyle bir şey yaşadınız mı
Çıldırmak üzereyim
bir daha gideceğim doktora ama artık yine bir şey yok derler de ağrım geçmez diye korkuyorum o hale geldim
aranızda daha önce yaşayan varsa fikir versin lütfen çok kötü hissediyorum kendimi.
*Hastalığımın nedenini bilmediğim için sağlık bölümünde hangi başlığın altına yazacağımı bilemedim. O yüzden buraya yazdım. Yanlış yerdeyse konu yöneticilerden ricam taşıyabilirler uygun yere.