• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIKLARDA BASKI AGRI YURUDUKCE HAREKET ETTIKCE YOGUNLASAN..?

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaslar bata 6 gun var bu gun sabah uyandigimdan belli kasiklarimda ozeliklede sol kasigimda inanilmaz baski agri vardi.. ozellikle yurudukce oturup kalkarken uzandigimda saga sola donerken cok fazla hissettigim agri ve baskı.. nasil tarif edeyim ben bunu hamileligim son aylarinda yasiyordum yurumekte oturup kalkmakta zorlaniyordum.. bu neyin nesidir basina gelen oldumu acaba ?

Ben bu kadar batma ve ağrı yaşadığım ay kimyasal yaşamıştım. Umarım sen de öyle bir sıkıntı olmaz.

3 gündür kasıklarımda baskı var, ara arada batmalar oluyor. Bat 7 aralık. Ovülasyon diye düşünüyorum sebebini ama çok düşük bi ihtimal döllenme sonrası yerleşme olabilir mi? Son adet tarihim 7 kasımdı.

3 gündür kasıklarımda baskı var, ara arada batmalar oluyor. Bat 7 aralık. Ovülasyon diye düşünüyorum sebebini ama çok düşük bi ihtimal döllenme sonrası yerleşme olabilir mi? Son adet tarihim 7 kasımdı.
Merhaba sağ alt kasigimda sabah ağrıyla uyandım bende bugün halen hafif hafif ağrım var son adet tarihim 4 10 kasım aralığı acaba diyorum? Çok mu erken belli olması icin süre

Back