Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar 2 haftadır kasıklarımda atma var sanki bişey içerden vuruyo böyle bişi yaşayalar var mı ne anlama gelio acaba
evli misin canım ??????????????????????????????????????????????????????
hamilelik belirtisidir cnm bende yasadım ama benimki psikolojikti inş seninki diildir
tamda bu soruya cevap arıyordum:)
benimde 1 haftadır sağ kasıkta atma, batma, yanma var
İNŞALLAH psikolojik degildirrr
inş. öyledir 6 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpüm alındı 5 aydır deniyoruz bu ayda adet oldum fakat çok az 2 hafatdırda atma var kasıklarda hakkımızda hayırlısı olur inşallah
dış gebelik geçirmedim ama okuduklarıma dayanarak sölüyorum ALLAH yardımcın olsun tez zamanda kucagın dolsun bebeklerle
inş. öyledir 6 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpüm alındı 5 aydır deniyoruz bu ayda adet oldum fakat çok az 2 hafatdırda atma var kasıklarda hakkımızda hayırlısı olur inşallah
canım yalnız gebelik olması icin bu atmanın yumurtlama günlerinden sonra adete yakın zamanlarda olması gerek yerlesme hareketini simgelio inş gelmiştir bebegin bende gecen ay kaldım ama degerim yükselmedi bende brancayla kaldım 2 asılamam var tutmamıstı
inşallah canım inşallahhh...adete 3 gün kaldı:)inşallah canım benimde 2 haftadır oluyo bi anlam veremedim inşallah hayırlısı olur :)
canım yalnız gebelik olması icin bu atmanın yumurtlama günlerinden sonra adete yakın zamanlarda olması gerek yerlesme hareketini simgelio inş gelmiştir bebegin bende gecen ay kaldım ama degerim yükselmedi bende brancayla kaldım 2 asılamam var tutmamıstı
inşallah canım inşallahhh...adete 3 gün kaldı:)
bende geçen ay brancala kullandım bu ay ara vermiştim hadi bakalım:)
canım neden bir idrarda gebelik testi yapmıyorsun.
ben ara vermedim cnm fulll kullandım ama gecen ay cay kasıgı icmiştim bu ay tatlı kasıgı ictim
bu içtiğiniz ilaç mıdır ne için