Bebek Beslenmesi Kasikla yiyen bebek biberon tutmuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

caspermamy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
58
4
98
34
İzmir
Arkadaşlar merhaba oğlum düzeltilmiş 6 aylık bir prematüre bebek. hiç anne sütü almadığı için 4. ayından itibaren yoğurtla başlayarak kaşıkla beslenmeye başladı.şuanda sabah kahvaltı öğlen çorba ve ve akşam kaşık maması yiyor. bunun dışında iki öğünde biberonla üst içmesi gerekiyor ancak kaşıkla yemeye alıştığı için biberonu tutmuyor. ama benim bu sütü vermem gerek ama nasıl.yani sütü bişeylerle karıştırıp vermek doğru olurmu. sizide başınıza böyle şeyler geldimi şimdiden teşekkürler.

Benim kizimda suan 6 aylik sadece 1 ay anne sutu aldi sonra emmedi ve sagarak biberonla 5. Aya kadar geldik ama simdi 3 haftadir sadece kasik aliyo kesunlikle biberon aldiramiyoruz devam sutude icmesi gerekiyor bende o yuzden devam sutuyle yapilan kasik mamalar var onlara koyuyorum hep kati yiyoruz beni cok korkutuyo zarari olur diye ama ne yaptiysam faydasi olmadi

kızlar 6 aylık bebek bardakla yavaş yavaş içebilir alıştırın yada kaşıkla sütü verin.

Biberonu zaten çocuk doktorları tavsiye etmiyor... Bebeklere uygun bardaklar var... Bebek ürünleri satan mağazalardan temin edebilirsiniz...

Alistirma bardaklarindan bahsediyorsunuz galiba onuda denedim ben ama suyu bile zor bogazina kacira kacira iciriyorum ben sivi almak istemiyo kesinlikle.. hos kasiklada cok zor yiyo istahsiz biraz zor bi bebek bizimkisi galiba

oğlum bir yaşında o da sadece suluktan su içiyor. süte başlamak istiyorum ama biberonu hiç almıyor. ben de süte çok az kaşık maması koydum kaşıkla içirdim

Benım kızımda prematüre Doğdu ve oldu olası biberona düşkünlüğü yok.iştahsızlık da var gerçi biz hep içebildiği kadar içirip ya da kaşıkla yedirip kalanına hipp in devam sütü veya anne sütüne Katılan Kaşık mamalarını kullandık.oyle ya da böyle büyüyecekler fazla katı hazırlamayın mamaları ve bol su takviyesi.kızım şuan 16 aylık düzeltilmiş ve hala Kaşık devam. Yakında sadece ınek sütü ıcırmeye baslıyacaz

Back