Farklı ve küçük yumuşak bi kaşık kullanın. Silikon uçlu kaşıklar var onlar miniktir ve yumuşaktır. Büyük ihtimal kabul edecektir.
yemek kaşıgıyla vermiyorum tabiki arkadaşım
bebek mama kaşıkları aldım hemde demir saplı ucu silikon olanlardan sırf silikon olanlardan
zaten bebeğe demir kaşıkla vermek akıl karı bişey değil diş etlerini tahriş eder okadar düşüncesiz değiliz!
benım kzıımda ilk diş cıkardıgı dönemlerde kaşıkla yemeyı reddetmıstı..öyle bır durum olabılırmı acaba
benim bebigim 8 aylik oldu,ama ek gidayi kasikla verirken cok zorlaniyorum mama sandelyesinde vermeye calisiyorum ama agzini tam acmadigi icin kasikdakinin cogu yere dökuluyor,yatirarak vermeye denedim aninda dönuyor hic isdemiyor sirt ustu yatmayi,biborana koyup veriyorum ondada öguruyor isdemiyor,eee ben simdi nasil besleyecegim bebigimi anlamadim ya cok sinir oluyorum ,benmi beceremiyorum anlamadimki babasi denedi yedirmeyi ,aninda sinir krizine girdi:roflol: cözum önerileri olanla r varmi lutfen yardimci olun...
yanlis anlamissin canim arkadasin demek isdedigi ,zaten bebek kasiklari demir deildir laylon olani yada kaucuk gibi yumasak olanlar var ya onu söylemek isdedi,ben kaucuk olanida kullandim nafile isdemiyor,istahsiz olunca cekdiriyor isde elden baska bisey gelmiyor.
ben bu konuda çok çektim ve ek besinlere geçtikten sonra 1,5 ay oğlum ek besin almayı reddetti. ama biberon hiç vermedim. kaşıkla mücadeleye devam ettim. ve bi gün bir mucize oldu ve oğlum ağzını açtı. ondan sonra da devam etti yemeye. kendini hazır hissetmeyle alakalı sanırım. bu arada silikon kaşık da denedim ama işe yaramadı bizde
anliyorum canim,bizde basda guzel yiyordu,ama simdi cok hareketlendi bi dakka bile yerinde durmuyor agzina kasigi verirken basi devamli sag sola ceviriyor baska seylerle mesgul,bazen esim kafasini sabit sekilde tutmaya bile calisiyor o zamanda sinirlenip dahada hircinlasiyor offfff cok zor ya istahsiz bebek yemek yedirmek,bu arala r kiloda atiyor ne yapacaz sasirdik Allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?