• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıkda sancı neye işaret olabilir ?

flyfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
67
4
36
Çanakkale
Bayanlar arada kasığıma ( tam vajina kemiğinin üst bölgesine ) bazen şiddetli bazen zayıf sancı giriyor neyden kaynaklanıyor olabilir ? Aynı olayı yaşayan var mı aranızda ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayanlar arada kasığıma ( tam vajina kemiğinin üst bölgesine ) bazen şiddetli bazen zayıf sancı giriyor neyden kaynaklanıyor olabilir ? Aynı olayı yaşayan var mı aranızda ?

bana oluyor bu galiba. genelde sol tarafımda yumurtalığın olduğu yerde.
özellikle iki adet dönemimin tam ortasındaki günlerde.
neden oluyor bilmiyorum?

neden oluyor bilmiyorum?

Canım ben voleybol oynarken bacağı kalçaya bağlayan yeri incittim emar çekildim kalçadan yumurtalıklarda en büyüğü 24mm kis çıktı ortopedi doktoru bunun normal olduğunu adet döneminde olabileceğini atılacağını söyledi gerçekten de adettim ama aklında kaldıysa bi göster dedi o mu yapıyor bilmiyorum

Merhaba oncelikle gecmis olsun gecen ay bende kasigimin sol tarafindaki agriyla doktora gittim 5cm kistim oldugunu ogrendim bence sende ihmal etme hemen bi doktora git derim...

Canım ben voleybol oynarken bacağı kalçaya bağlayan yeri incittim emar çekildim kalçadan yumurtalıklarda en büyüğü 24mm kis çıktı ortopedi doktoru bunun normal olduğunu adet döneminde olabileceğini atılacağını söyledi gerçekten de adettim ama aklında kaldıysa bi göster dedi o mu yapıyor bilmiyorum

3 gün önce gittim jinekologa kist yok dedi ama umarım doğru bakmıştır.

Merhaba oncelikle gecmis olsun gecen ay bende kasigimin sol tarafindaki agriyla doktora gittim 5cm kistim oldugunu ogrendim bence sende ihmal etme hemen bi doktora git derim...

Size de geçmiş olsun en kısa zamanda gidicem bi doktora teşekkür ederim

neden oluyor bilmiyorum?

yumurtlama ağrısı olabilir canım bende de olmuştu...özellikle bebek düşünüyosanız daha net hissedersiniz o ağrıyı...

Kızlar ben vajınısmusum. Şırınga ve üstüne b.. La calısmalarımz var.bu ay regl günümde az kahverengı geldi 3-4 gün sürdü bıttı. Yaklasık 2 haftadır kasıklarım bagırsak bölgel karnımın altında agrılar ani sancılar var. Ve karnım ve bagırsklarımda gaz gıbı sesler sıkısma şişlik hissi. Sanmıyorum cok az bır ıhtımal dıye düşünüyorum cünkü bu ay cok üstünde calısmadık. Sızce kac ıhtımal var acil cvp ıstıyorum kızlar yardımcı olabılırmsnız test yapıymmı sızce ????

Back