- 25 Temmuz 2024
- 62
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi kelebek3838
Amin Allah razı olsun2 negatif bir değer şuan için değilsin ama daha çok erken biraz sabret ve regli gününü bekle, her kadında farklı olabiliyor eğer istediğin bir durumsa inşallah nasip olurumarım değerin yükselir
Hiç böyle olmazdı ki dün doktor da sordu ilk defa mi diye evet dedim yani aşırı şekilde ağrıyorZaten adetinize 12 gün varmış henüz yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız.belki bu sancı yumurtlama sancısıdır. Bende de her yumurtlama dönemi sancılı geçer. Henüz gebelik olduysa bile kanda çıkmaz
Ne zamandır çocuk deniyorsunuzHiç böyle olmazdı ki dün doktor da sordu ilk defa mi diye evet dedim yani aşırı şekilde ağrıyor
Hiç korunmadim 2 aydır evliyizYani korunmayı bırakınca da olabilir. Burada ben de dahil çoğu kişinin öyleymiş. korunmayı bırakınca vücut hep farklı tepkiler vermeye başlıyor sanırım.
Evet o zaman bununla alâkalı benceHiç korunmadim 2 aydır evliyiz
Ama sanmıyorum ki bu kaçıncı deneme olsa o zamanlarda da olmaz mıydıEvet o zaman bununla alâkalı bence
İnşallah vardır ama geçen ay da böyleydi :)2 şüpheli bir değer hamile olma ihtimaliniz var erken yumurtlama olmuş olabilir normalde 0.2 falan çıkıyor gebelik yoksa inşallah yükselir hayırlısı olsun hakkinızda