Kasık ve bel ağrısı

kelebek3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
62
5
26
Hanımlar merhaba, iki gündür özellikle bugün kasıklarım da adet olacakmışm gibi ağrı var belime vuruyor dün akşam doktora gittim doktor idrar da yanma sarı akıntı vs sordu bende yok dedim hamilelik belirtisi olabilir mi diye beta HCG testi verdim 2 çıkmış adetime 12 gün var sizce ne olabilir kist vs yok

2 negatif bir değer şuan için değilsin ama daha çok erken biraz sabret ve regli gününü bekle, her kadında farklı olabiliyor eğer istediğin bir durumsa inşallah nasip olur 🙏 umarım değerin yükselir

Zaten adetinize 12 gün varmış henüz yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız.belki bu sancı yumurtlama sancısıdır. Bende de her yumurtlama dönemi sancılı geçer. Henüz gebelik olduysa bile kanda çıkmaz

Zaten adetinize 12 gün varmış henüz yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız.belki bu sancı yumurtlama sancısıdır. Bende de her yumurtlama dönemi sancılı geçer. Henüz gebelik olduysa bile kanda çıkmaz
Hiç böyle olmazdı ki dün doktor da sordu ilk defa mi diye evet dedim yani aşırı şekilde ağrıyor

Yani korunmayı bırakınca da olabilir. Burada ben de dahil çoğu kişinin öyleymiş. korunmayı bırakınca vücut hep farklı tepkiler vermeye başlıyor sanırım.

2 şüpheli bir değer hamile olma ihtimaliniz var erken yumurtlama olmuş olabilir normalde 0.2 falan çıkıyor gebelik yoksa inşallah yükselir hayırlısı olsun hakkinızda🙏

X