kasık sızlaması

hanrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
70
0
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim kasıklarıma ara ara sızlamalar oluşuyor normal mi sizce?Bebek keseye yerleşiyorda ondan mı acaba?Geçen hafta salı günü gittim kesesi bile yeni yeni oluşuyordu bebek oluşmadan yani 2 haftaya kadar bu durumlar normalse doktora gitmek istemiyorum onun dışında sıkıntım yokeyvahedigeldismile

bende de ilk zamanlar cok kasiklarimda agri olmustu ama benimki adet sancisi gibiydi canim.hala da ara ara oluyor.genelde bu tur agrilara normal diyorlar.tabi cok sik olmamak kaydiyla.birde rahim genislerkende agri yaparmis..ama belki baska bir nedenide olabilir agrilarinin seni yanlis yonlendirmek istemem

bende de ilk zamanlar cok kasiklarimda agri olmustu ama benimki adet sancisi gibiydi canim.hala da ara ara oluyor.genelde bu tur agrilara normal diyorlar.tabi cok sik olmamak kaydiyla.birde rahim genislerkende agri yaparmis..ama belki baska bir nedenide olabilir agrilarinin seni yanlis yonlendirmek istemem

bende tam anlatamadım adet sancısı gibi çok teşekkür ederim içim rahatladı:KK70:

X