- 8 Şubat 2024
- 123
- 29
- 18
- Konu Sahibi Poncikokiz24_
Adet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl oluyor bıçak vurur gibi ağrı mı?Adet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?
Göz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte soldaO nasıl oluyor bıçak vurur gibi ağrı mı?
İlk defa duydum canım ya bilen varsa cevaplarsa bende merak ettim, nedense hepimizin sol tarafında sorun oluyor. Benim de sol kasığım ağrırGöz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte solda
Canım benim kaç aydır oluyor öyle enfeksiyon varmış bende ama hamilelik de olabilir bilmiyorum belli olmazGöz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte solda
Umutlanmiyacaksan bende de aynısı oldu ve hamileymisim ama düşük yaptım inşallah hamilesindir ablama söylemiştim kasik segirmesi mi olur saçmalama demişti ve ara ara giriyordu sol kasiktaGöz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte solda
1 yılı geçti gebelik olmadı hiç olmuyorda artık belirti aramıyorum ümitlenmiyorumda merak ettim neden olabilir diyeUmutlanmiyacaksan bende de aynısı oldu ve hamileymisim ama düşük yaptım inşallah hamilesindir ablama söylemiştim kasik segirmesi mi olur saçmalama demişti ve ara ara giriyordu sol kasikta
2 gündür oluyor adet dönemimdeyim 2 günde gecikmiş gibi duruyor ama hamileleği kondurmuyorum sürekli deneyip olmadığo içinCanım benim kaç aydır oluyor öyle enfeksiyon varmış bende ama hamilelik de olabilir bilmiyorum belli olmaz
Adet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?
Benim öyle oldu 2 ay önce hamile olduğumu ogrendim ama kimyasal oldu sonra hala tekrar o haberi bekliyorumAdet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?
İlk çocuk içinmi sizinkide ben 3 yıldır evliyim bir türlü tutmadı hormonsal ve sanırım kilodan kaynaklı olmuyor iki aydır saldım kafamdan çıktıBenim öyle oldu 2 ay önce hamile olduğumu ogrendim ama kimyasal oldu sonra hala tekrar o haberi bekliyorum
Ewet benim de kasıkta seğirme wardı testlerim pozitif kanda da pozitif gördüm sonra değerlerim düştü umudum War hala bakalımİlk çocuk içinmi sizinkide ben 3 yıldır evliyim bir türlü tutmadı hormonsal ve sanırım kilodan kaynaklı olmuyor iki aydır saldım kafamdan çıktı
Yanlış anlamazsanız ne kadar zamandır deniyordunuz olmamasının bir nedeni varmıydı uzun zamandırsadaEwet benim de kasıkta seğirme wardı testlerim pozitif kanda da pozitif gördüm sonra değerlerim düştü umudum War hala bakalım
2 sene oldu deniyorum Dr bi sorun yok diyorlar bu sene oldu dedim oda kimyasal olduYanlış anlamazsanız ne kadar zamandır deniyordunuz olmamasının bir nedeni varmıydı uzun zamandırsada
Herhangi bir tedavi görmediniz yani rahim filmi falan çekildinizmi2 sene oldu deniyorum Dr bi sorun yok diyorlar bu sene oldu dedim oda kimyasal oldu
Eşimden sperm testi filan aldılar bi sorun yoktu bir sürü ilaç çatlatma iğnesi yaptım bi faydasını görmedim Allah’a bıraktım artık şimdi kasık ağrım yoğun beyaz akıntım göğsüme dokununca ağrı hissediyorum ama umutlanmak istemiyorumHerhangi bir tedavi görmediniz yani rahim filmi falan çekildinizmw
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaEşimden sperm testi filan aldılar bi sorun yoktu bir sürü ilaç çatlatma iğnesi yaptım bi faydasını görmedim Allah’a bıraktım artık şimdi kasık ağrım yoğun beyaz akıntım göğsüme dokununca ağrı hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum
İnşallah ramazana giriyoruz dua edelim birbirimizeHayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Benim hamilelikte en büyük belirtilerimden biri olmuştu kasıkta ve rahmimim içinde kalp atışı şeklinde segirme.Göz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte solda
28 günde olduğumu varsayarsak 2 gün gecikmiş gibi oluyorum ama ileride atabilir şimdi o yüzden ümitlenmicemBenim hamilelikte en büyük belirtilerimden biri olmuştu kasıkta ve rahmimim içinde kalp atışı şeklinde segirme.![]()
Umarim hamilesindir inşallah28 günde olduğumu varsayarsak 2 gün gecikmiş gibi oluyorum ama ileride atabilir şimdi o yüzden ümitlenmicem![]()