Kasık seğirmesi

Poncikokiz24_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
123
29
18
Adet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?

Göz seğirmesi olur ya sanki öyle damar pıt pıt pıt atıyor 3 kez oldu biri dün ikisi bugün ve hepte solda
Umutlanmiyacaksan bende de aynısı oldu ve hamileymisim ama düşük yaptım inşallah hamilesindir ablama söylemiştim kasik segirmesi mi olur saçmalama demişti ve ara ara giriyordu sol kasikta

Umutlanmiyacaksan bende de aynısı oldu ve hamileymisim ama düşük yaptım inşallah hamilesindir ablama söylemiştim kasik segirmesi mi olur saçmalama demişti ve ara ara giriyordu sol kasikta
1 yılı geçti gebelik olmadı hiç olmuyorda artık belirti aramıyorum ümitlenmiyorumda merak ettim neden olabilir diye

Adet dönemine yakınım kasık seğirmesi neden olur, hamilelikle alakası varmıdır? Yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir mi?
Benim öyle oldu 2 ay önce hamile olduğumu ogrendim ama kimyasal oldu sonra hala tekrar o haberi bekliyorum

İlk çocuk içinmi sizinkide ben 3 yıldır evliyim bir türlü tutmadı hormonsal ve sanırım kilodan kaynaklı olmuyor iki aydır saldım kafamdan çıktı
Ewet benim de kasıkta seğirme wardı testlerim pozitif kanda da pozitif gördüm sonra değerlerim düştü umudum War hala bakalım

Herhangi bir tedavi görmediniz yani rahim filmi falan çekildinizmw
Eşimden sperm testi filan aldılar bi sorun yoktu bir sürü ilaç çatlatma iğnesi yaptım bi faydasını görmedim Allah’a bıraktım artık şimdi kasık ağrım yoğun beyaz akıntım göğsüme dokununca ağrı hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum

Eşimden sperm testi filan aldılar bi sorun yoktu bir sürü ilaç çatlatma iğnesi yaptım bi faydasını görmedim Allah’a bıraktım artık şimdi kasık ağrım yoğun beyaz akıntım göğsüme dokununca ağrı hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Back