- 25 Şubat 2023
- 10
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi canselikooo
Benim asilama gunumun 6 gunu adet olacakmisim gibi agri kirap gibi sag tarafimda benim edet olacagimdada sag tarafimda agrir normalmi benide bilgilendirimisiniz simdiden tsklerNormal canım ben geçen pazar gaz sıkıntısıyla hastaneye gitmiştim bugun bende 6 haftalık oldum benimde en başından beri kasıklarım batıyor ağrıyor bazen gazdan karnım şişiyor kanama yoksa normal demişlerdi
Ben adet olma tarihine yakın başlamıştı bende batma etme üşüttüm sanmıştım ama hamileymişim birde göğüsler şişiyor adet günümde yaptım testi çıktıBenim asilama gunumun 6 gunu adet olacakmisim gibi agri kirap gibi sag tarafimda benim edet olacagimdada sag tarafimda agrir normalmi benide bilgilendirimisiniz simdiden tskler
Kac haftalik hamilesin simdi O zaman varsa da benin 9 cu gun normalmiBen adet olma tarihine yakın başlamıştı bende batma etme üşüttüm sanmıştım ama hamileymişim birde göğüsler şişiyor adet günümde yaptım testi çıktı
Adet gününü bekle test yap tabiki normal ben öğrendiğimden beri çekiyorum kasık ağrısıKac haftalik hamilesin simdi O zaman varsa da benin 9 cu gun normalmi
Ben adet olma tarihine yakın başlamıştı bende batma etme üşüttüm sanmıştım ama hamileymişim birde göğüsler şişiyor adet günümde yaptım testi çıktı
Herkeste aynı belirti olcak diye bişi yok ki bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kalıyor ama tek çizgi diyorsun o yönden bişi diyemicemBu gun benim 9 cu gunum catlatma iynesi yapilali 11 gun oldu ama kasik agrim falan yok hic bir belirtide yok test yaptim tek cizgi iynenin etkisi gecmemosmidir cok kotuyumm esim oyle bekliyor sanki bebek tuttu bana davranisi anlatamm
9 gunum bu gun olsa belli olurmuydu yoksa daha beklemem lazimmiHerkeste aynı belirti olcak diye bişi yok ki bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kalıyor ama tek çizgi diyorsun o yönden bişi diyemicem
Merhaba tam da aradığım yorum hayırlı olsun öncelikle beni bugün adet günümdü adet olmadım kasıklarımda günlerdir batmalar var genelde sol kasığımda batma vardı ama bugün sağ kasığımda resmen yanma hissediyorum Çok değişik bir duygu Yani resmen kasığımın içi yanıyor bu gebelikte olan bir şey mi bilmiyordum ilk defa başıma geldi benim bir kızım var ama onda yaşamamıştım yani kasığın yanması durumu gerçekten ilginç bir şey acaba hamilelik belirtisi mi Bu da diyordum siz de görünce şaşırdımKızlar dört haftalık gebeyim yeni öğrendim ,sol kasığımda batma ve yanma hissi yaşıyorum birde çok gazım var normal mi