Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal canım ben geçen pazar gaz sıkıntısıyla hastaneye gitmiştim bugun bende 6 haftalık oldum benimde en başından beri kasıklarım batıyor ağrıyor bazen gazdan karnım şişiyor kanama yoksa normal demişlerdi
Normal canım ben geçen pazar gaz sıkıntısıyla hastaneye gitmiştim bugun bende 6 haftalık oldum benimde en başından beri kasıklarım batıyor ağrıyor bazen gazdan karnım şişiyor kanama yoksa normal demişlerdi
Benim asilama gunumun 6 gunu adet olacakmisim gibi agri kirap gibi sag tarafimda benim edet olacagimdada sag tarafimda agrir normalmi benide bilgilendirimisiniz simdiden tskler
Benim asilama gunumun 6 gunu adet olacakmisim gibi agri kirap gibi sag tarafimda benim edet olacagimdada sag tarafimda agrir normalmi benide bilgilendirimisiniz simdiden tskler
Bu gun benim 9 cu gunum catlatma iynesi yapilali 11 gun oldu ama kasik agrim falan yok hic bir belirtide yok test yaptim tek cizgi iynenin etkisi gecmemosmidir cok kotuyumm esim oyle bekliyor sanki bebek tuttu bana davranisi anlatamm
Bu gun benim 9 cu gunum catlatma iynesi yapilali 11 gun oldu ama kasik agrim falan yok hic bir belirtide yok test yaptim tek cizgi iynenin etkisi gecmemosmidir cok kotuyumm esim oyle bekliyor sanki bebek tuttu bana davranisi anlatamm
Merhaba tam da aradığım yorum hayırlı olsun öncelikle beni bugün adet günümdü adet olmadım kasıklarımda günlerdir batmalar var genelde sol kasığımda batma vardı ama bugün sağ kasığımda resmen yanma hissediyorum Çok değişik bir duygu Yani resmen kasığımın içi yanıyor bu gebelikte olan bir şey mi bilmiyordum ilk defa başıma geldi benim bir kızım var ama onda yaşamamıştım yani kasığın yanması durumu gerçekten ilginç bir şey acaba hamilelik belirtisi mi Bu da diyordum siz de görünce şaşırdım