Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızımın inek sütü alerjisi ve bazı gıdalara daha alerjisi var. ek gıdalara geçtik ve muhallebiye başlıcaz fakat pirinç unu kullanamıyorum acaba bana kaşık mamasıyla muhallebi tarifi verebilirmisiniz. nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim... allerjik bebek büyütmek cidden çook zor
canim keci sutuyle denesen...su vitaminli ari piric unu varya ondan al keci sutunle yap...ondada alerji olusa sade suyla yap.....Allah yardimcin olsun zor bir durum
ahh canimm bebisine uzuldum simdi benim bir arkadasin bebeginde var denmisdi ama yeniden yapilinca testler cikmamis kesinmi bu alerji.....bu arada laktoz alerjisi olanlar icin ozel mamalar varmis onlardan denedinmi canim...pirinc unu alerji yapiyorsa misir nisastasi yada bugday nisastasina muhallebi yapsana
tadinimi sevmedi...tabi pirinc unu gibi olmamisdir..bende bu aksam ogluma yulaf unlu hazir toz mama olan muhallebi yapdim aynenn yemedii sipa begenmedi tadini bende denedim hakketten berbat...icine pekmez filan koy bari tatlansin belki yer ozaman...
elma suyuyla pişirdim, pekmezli yaptım yemiyorr yemiyorrr birde mısır unlu denicem bakalım. ne yediricemi şaşırdım insanın sinirleri bozuluyor böyle yaa
canim irmik tatlisini bilirsin ya ayni onun gibi sula koyucana yap icine meyve suyu koy öyle dene isdersen irmikli mamalar var benimki pek seviyo ordan geldi aklima bellimi olur yer..hadi kolay gelsin