Kaşık mamasi kullananlar

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
5 bucuk aylik bebegfime kasik mama vermeyi dusunuyorum kullananlar onerilerini yaparmi

5.5 aylik bebege kasik mama verilmez. Ilk 6 ay sadece anne sütü yokluğunda formul mama verilir.

Daha sonra ek gida da tadimlar yapılır. Sonra kasik mama verilir.

Bende kaşık mama kullanıyorum ama biberon da yapılanından alıyorum.. Hero baby 4aydan itibaren

Kaşık mama yerine kendiniz evde meyve sebze püreleri hazırlamayı düşünmez misiniz?

gunebakan_ gunebakan_ nemesis nemesis mama almayan bebekler uyku öncesi anne sütüyle güzel doymuyorlar, benim çocuklarım devam sütünü sevmedi. Suyla veya devam sütüyle hazırlanan kaşık maması, içine faydalı başka gıdalar da girince hem besleyici hem doyurucu oluyor

gunebakan_ gunebakan_ nemesis nemesis mama almayan bebekler uyku öncesi anne sütüyle güzel doymuyorlar, benim çocuklarım devam sütünü sevmedi. Suyla veya devam sütüyle hazırlanan kaşık maması, içine faydalı başka gıdalar da girince hem besleyici hem doyurucu oluyor
5.5 aylik bir bebek kasik mamasinda ki yulafi pirinci icinde ki inek sutunu henuz sindiremez.

Henuz tadimini yapmadigi meyvenin icine katildigi kasik mama ciddi reaksiyon yaratabilir cocukta.

Ben devam sütünden yana da değilim. Anne sütünün yokluğu durumunda başvurulmasına yorumsuzum ama bebeğe doysun diye verilecek besin tercihini evde katkısız ve taze hazırlanabilen alternatifler varken endüstriyel bir üründen yana kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Bebeğe ilk 6 ay su bile önerilmiyor ama kaşık mamalar gibi endüstriyel ürünler verilebiliyor. Ne üretime giren ham maddelerin doğallığını ne tazeliğini ne sürecin temizliğini ne de katkı maddelerini ve ışınlama gibi zararlı teknolojileri kontrol edebilirsiniz. Bunlar bebek aburcuburu ya da fastfoodu olabilir sadece. Evet kalori sağlarlar, hayır besleyemezler.

5.5 aylik bir bebek kasik mamasinda ki yulafi pirinci icinde ki inek sutunu henuz sindiremez.

Henuz tadimini yapmadigi meyvenin icine katildigi kasik mama ciddi reaksiyon yaratabilir cocukta.
Suyla hazırlanabiliyor kaşık maması, süt şart değil. Hemen çorba kasesiyle verilmiyor azar azar başlanıyor. O zaman tadımı yapılan meyve katılıyor 😂

5.5 aylik bebege kasik mama verilmez. Ilk 6 ay sadece anne sütü yokluğunda formul mama verilir.

Daha sonra ek gida da tadimlar yapılır. Sonra kasik mama verilir.
Malesef formul mama yemiyo anne sütü de yetersiz geliyo

Doktoruna gittiniz mi kilo alımı nasıl? Onun önerisiyle mi yetmediğini söylüyorsunuz?
Anne sütüyle bal gibi doyar bebek. Kafanıza göre doymuyor deyip hele ki hazır gıda ile besleyim demek normal gelmedi bana ne yazık ki?

evde katkısız ve taze hazırlanabilen alternatifler varken endüstriyel bir üründen yana kullanmak bana mantıklı gelmiyor.
Mama deyince ille kutularda satılması gerekmiyor. Organik tahıl alınıp hazırlanabilir su ve meyveyle. Hipp ürünlerinde organik yazıyor zaten.

Doktoruna gittiniz mi kilo alımı nasıl? Onun önerisiyle mi yetmediğini söylüyorsunuz?
Anne sütüyle bal gibi doyar bebek. Kafanıza göre doymuyor deyip hele ki hazır gıda ile besleyim demek normal gelmedi bana ne yazık ki?
Doktorda doymuyor olabilecegini soyledi yani onunda demesuyle formül mama aldik onerisiyle ama onu yemiyo

Doktorda doymuyor olabilecegini soyledi yani onunda demesuyle formül mama aldik onerisiyle ama onu yemiyo
Kilo alımı yeterliyse doymuyor diyemeyiz ki. Hazırı elbette yerler katkılı şekerli şeyler. Ama daha küçük bebeğin. İyi düşün. Kolay gelsin.

Back