- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben zaten 12 yıl önce olmuştum.. Ama doktor ameliyat olmazsan hamile kalma falan dedi İnternette de 3 ay korunma olmalı falan diyor.. Zaten çevre baskısından Bi bunalma olmuştu yemek çıktın diye Bi de 3 ay korunma olursa tam bunalım olacamBenim oğluşum oldu daha 55 günlüktü .. Çok kolay tatlım 20 dkda girip çıktı.. bölgesel.anestezi yaptılar sadeçe orayı.uyuşturdular ameliyat zor değil.. Uzun süreli korunma olacağını da zannetmiyorum ama bunu en iyi.doktorun.bilir
Anlamadın fıtığın mı tekrarladı.. Amalyat olduktan sonra birdaha tekrarlamaz dye blyordum ben ama. Ayrıca sen boşversene toplumun basksnı hçbrşey senin sağlğından önemli değil.. Sen önce tedavni ol sonra Rabbim nasip edecek inşaALLAH evladını..Ya ben zaten 12 yıl önce olmuştum.. Ama doktor ameliyat olmazsan hamile kalma falan dedi İnternette de 3 ay korunma olmalı falan diyor.. Zaten çevre baskısından Bi bunalma olmuştu yemek çıktın diye Bi de 3 ay korunma olursa tam bunalım olacam
12 yıl önce yani 13 yaşında sağ kasıktaydı şimdi de sol kasıktaAnlamadın fıtığın mı tekrarladı.. Amalyat olduktan sonra birdaha tekrarlamaz dye blyordum ben ama. Ayrıca sen boşversene toplumun basksnı hçbrşey senin sağlğından önemli değil.. Sen önce tedavni ol sonra Rabbim nasip edecek inşaALLAH evladını..![]()
Yaa anladm canm .. Küçük bir operasyon blyorsun .. Sen şmdi milleti düşünmeyi bırakıp önüne bak. Stres yapma, sıkıntı yapma.. Hamilelkten önce düşünmen gereken operasyonun var ondan sonra hamileliği düşünürsün ... İnsanların ne söyledği hayatnın gerisinda kalsn çünkü ağızları torba değil büzemyorsun afedersin ota b*ka konuşurlar .12 yıl önce yani 13 yaşında sağ kasıktaydı şimdi de sol kasıkta![]()
Elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorumYaa anladm canm .. Küçük bir operasyon blyorsun .. Sen şmdi milleti düşünmeyi bırakıp önüne bak. Stres yapma, sıkıntı yapma.. Hamilelkten önce düşünmen gereken operasyonun var ondan sonra hamileliği düşünürsün ... İnsanların ne söyledği hayatnın gerisinda kalsn çünkü ağızları torba değil büzemyorsun afedersin ota b*ka konuşurlar .
Canım geçen yıl kasık fıtığından ameliyat oldum. Bebek düşünmeye başldığımız dönemde ortaya çıktı kasığımda ağrı, çekme, deri altında elle hissedilir şişlik vardı. 5-6doktora göründüm, en son bi profa gittim, hamilelik düşündüğüm için ne yapacağıma karar veremiyordum ameliyat konusunda. Önce ameliyat dedi doktorlar. Gebelik de düşündüğüm için zaman kaybetmemek için hemen ameliyat oldum, doktor çok kolay bi ameliyat olarak anlattı ama ben 1 yılda anca iyileştim canım ağrısı acısı yani hala acıma oluyor, yamalı ameliyat oldu benmki, en sağlıklısı yamalı imiş, sonrasında gebelik de düşündüğüm için. Doktor ameliyattan 2ay sonra gebe kalabilirsin demişti ama ben 1 yılda anca düzeldim kendime güvenim geldi, şimdilerde düşünüyoruz bebek, bakalım Allahım nasip ederseKızlaarr. Hamilelik düşünüyorum ama kasık fıtığı diye Bi dert çıktı ortaya.. Daha önce fıtık ameliyatından sonra hamile kalanlar var mı doktor ne kadar korunun dedi ne yapacam çok merak ediyorum
Bi tarafta olunca diğer tarafı da tetikliyormuş, ben ilk farkettiğimde tek tarafımda vardı, doktor doktor gezinme sürecimde ailevi başka nedenlerden dolayı uzun yolculuk yaptım, o yolculuk sonrası uzun süreli baskıdan diğer tarafımda da çıktı fıtık, ben çift taraflı oldum ameliyatı12 yıl önce yani 13 yaşında sağ kasıktaydı şimdi de sol kasıkta![]()
Canım ben açık oldum aynı durumlar bende de var, bence bu yamalardan dolayı böle uzun sürüyor süreçCanim bende 3 yil once kapali cift tarafli ameliyat oldum o zaman evli degildim . Ama sana bi onerim kapali oldugu icin cok kolay dediler yamali yaptilar ayni zamanda ama kendimi toparlamam uzun surdu acik olmalisin yine sen bilirsin ama kapali zor hem icerden hem disardan dikis var aksilikler pesimi birakmadigi icin de uzun surmustu suan bile hala sanciyo iliskide filan kendini kastiginda zor harekette hissediliyo suan hamileyim surecim nasil gececek bilmiyorum
Canim ben daha sonrasindada agrilarimdan dolayi gittim hic bisey yok tekrarlamaz dediler. Hani sezeryan olanlarda usutunce agri hisseder ya benimde öyle oluyo ama alismakla alakali ilk iliskilerimde kastigim icin agrim cok olmustu sonrasinda azaldi ama agir bisey kaldirinca agri hissediyodum suan zaten 7 haftaligim ve rahatim yine hissediyorum ama rahim buyudugunden dolayi takmiyorum onun sancilari sanirimCanım ben açık oldum aynı durumlar bende de var, bence bu yamalardan dolayı böle uzun sürüyor süreçhep hissedeceğiz galiba o konulan yamaları
sen kaç aylık hamilesin canım? Ameliyatın sıkıntısı oluyormu hamileliğinde?
Aynı şekilde sonrasında da 4doktor gezdim, neden ağrıyor tekrarladı mı bi sorun mu var die ama herşey normal , yamalı olduğu için dediğin gibi tekrarlama riski çokçok düşük yok denildi. Halen bazen ani bi harekette kasılıyor o bölgem ama artık alıştım valla tam düzelemeyeceğim die düşünüyorum, sıfırlanmayacak ama kötü de değilim çok şükür bebek düşüncesine girdiğime göreCanim ben daha sonrasindada agrilarimdan dolayi gittim hic bisey yok tekrarlamaz dediler. Hani sezeryan olanlarda usutunce agri hisseder ya benimde öyle oluyo ama alismakla alakali ilk iliskilerimde kastigim icin agrim cok olmustu sonrasinda azaldi ama agir bisey kaldirinca agri hissediyodum suan zaten 7 haftaligim ve rahatim yine hissediyorum ama rahim buyudugunden dolayi takmiyorum onun sancilari sanirim![]()
Merhaba nerede ameliyat oldunuz acaba. Bende sezaryen kesisinde fitik var ve cok rahatsiz oluyorum. Iyilesmeniz Uzun surmus ama yinede rahatladiniz mi.Canım geçen yıl kasık fıtığından ameliyat oldum. Bebek düşünmeye başldığımız dönemde ortaya çıktı kasığımda ağrı, çekme, deri altında elle hissedilir şişlik vardı. 5-6doktora göründüm, en son bi profa gittim, hamilelik düşündüğüm için ne yapacağıma karar veremiyordum ameliyat konusunda. Önce ameliyat dedi doktorlar. Gebelik de düşündüğüm için zaman kaybetmemek için hemen ameliyat oldum, doktor çok kolay bi ameliyat olarak anlattı ama ben 1 yılda anca iyileştim canım ağrısı acısı yani hala acıma oluyor, yamalı ameliyat oldu benmki, en sağlıklısı yamalı imiş, sonrasında gebelik de düşündüğüm için. Doktor ameliyattan 2ay sonra gebe kalabilirsin demişti ama ben 1 yılda anca düzeldim kendime güvenim geldi, şimdilerde düşünüyoruz bebek, bakalım Allahım nasip ederseSen de biran önce görün doktora canım
Sıkıntı yapma ben ameliyat olduktan sonra msrkette calistim cok zorlaniyodum tabi ama calismak zorundaydim suan doktora sormadim bile bi sıkıntı olurmu diye agirlasinca durum nasil olur bilmiyorum kendini dinlemeyeceksin her sey oluruna variyorAynı şekilde sonrasında da 4doktor gezdim, neden ağrıyor tekrarladı mı bi sorun mu var die ama herşey normal , yamalı olduğu için dediğin gibi tekrarlama riski çokçok düşük yok denildi. Halen bazen ani bi harekette kasılıyor o bölgem ama artık alıştım valla tam düzelemeyeceğim die düşünüyorum, sıfırlanmayacak ama kötü de değilim çok şükür bebek düşüncesine girdiğime göre![]()
Benimkide sezeryan kesisindeydi canım sezeryan dikişinin hem sağ hem sol tarafı. Bursada oldum ameliyatMerhaba nerede ameliyat oldunuz acaba. Bende sezaryen kesisinde fitik var ve cok rahatsiz oluyorum. Iyilesmeniz Uzun surmus ama yinede rahatladiniz mi.
Aaa tabi bende 10günsonra çalışmaya başladım mecburen ama zorlandım o zamanlarda, 6aydan sonra anca hafifledi acılarım,bugünlerimize çok şükürSıkıntı yapma ben ameliyat olduktan sonra msrkette calistim cok zorlaniyodum tabi ama calismak zorundaydim suan doktora sormadim bile bi sıkıntı olurmu diye agirlasinca durum nasil olur bilmiyorum kendini dinlemeyeceksin her sey oluruna variyor![]()
Damdan düseni bulduguma cok sevindim... konu da acmistim kimse yazmadi..Benimkide sezeryan kesisindeydi canım sezeryan dikişinin hem sağ hem sol tarafı. Bursada oldum ameliyat
Sagol canim insallah sende hayirli bi sekilde en kisa zamanda hamile kalirsinAaa tabi bende 10günsonra çalışmaya başladım mecburen ama zorlandım o zamanlarda, 6aydan sonra anca hafifledi acılarım,bugünlerimize çok şükürİnşallah sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım darısı bana inşallah
![]()