Evet ben 2kez kasık fıtığı ameliyatı oldummatet: 39559513 .!.:Bayanlar aranızda kasık ağrıları şikayetiyle gidip,kasık fıtığı ameliyatı olan varmı?
Yada bir yakını olan...lütfen yardımcı olun.
peki ağrılarınız nasıl başladı ve ameliyatı zormu iyileşme süresi nasıl..lütfen yardımcı olurmusunuzEvet ben 2kez kasık fıtığı ameliyatı oldum
Öyle çok ağrım olmuyordu ara ara yorulduğum zaman hissettiriyordu kendini şişlik şikayeti ile gittim doktora ameliyat oldum bir gece hastanede gözetim altında kaldım sabah taburcu oldum haliyle ameliyat sonrası ağrı oluyor 4 gün de evde yattım sonra kalktım ama size tavsiyem çok rahatsız etmiyorsa ameliyat olmayın aynı yerden tekrar açıldı ameliyatım çok dikkat etmen gerekecek ameliyattan sonra onu kaldırma bunu taşıma benim çocuğum 2 yaşındaydı taşımıyacaksın dedi doktor işte 2. Ameliyatıda oldum aynı yerden hala şikayetçiyim hiç ameliyat olmadan önce bu kadar ağrımıyordu çok geçmiş olsunpeki ağrılarınız nasıl başladı ve ameliyatı zormu iyileşme süresi nasıl..lütfen yardımcı olurmusunuz
bende çok yorgun olduğumda saatler süren kasık ağrılarım oluyor dokununca sertlik sanki bi kitle varmış gibi hissediyorum.Öyle çok ağrım olmuyordu ara ara yorulduğum zaman hissettiriyordu kendini şişlik şikayeti ile gittim doktora ameliyat oldum bir gece hastanede gözetim altında kaldım sabah taburcu oldum haliyle ameliyat sonrası ağrı oluyor 4 gün de evde yattım sonra kalktım ama size tavsiyem çok rahatsız etmiyorsa ameliyat olmayın aynı yerden tekrar açıldı ameliyatım çok dikkat etmen gerekecek ameliyattan sonra onu kaldırma bunu taşıma benim çocuğum 2 yaşındaydı taşımıyacaksın dedi doktor işte 2. Ameliyatıda oldum aynı yerden hala şikayetçiyim hiç ameliyat olmadan önce bu kadar ağrımıyordu çok geçmiş olsun
bende çok yorgun olduğumda saatler süren kasık ağrılarım oluyor dokununca sertlik sanki bi kitle varmış gibi hissediyorum.
sizin ameliyatınız hangi teknikle yapılmıştı acaba?eskiden oluşan yırtıklar dikiliyormuş ve zamanla bu dikişlerin içerden açılması muhtemelmiş..ama yeni yöntemde oraya tampon gibi bi malzemeyle vidalama yada yapıştırma tekniği uygulanıyormuş...
üzüldüm bu duruma..oysaki videolarda doktorlar çok kolay bir ameliyatmış gibi anlatıyor.Doğrudur muhtemelen fıtık olmuşsunuz ben de aynı şikayetle gitmiştim benim ilk ameliyat dikiş yöntemiyle ikincisi yama konularak yapıştırmaydı tekrar şişlik ve ağrı şikayetim var oda işe yaramadı
Oncelikle gecmis olsun genel cerrahi bolumunde hic bayana rastlamadim yok diye biliyorum muayene su sekil yapiliyor yatirip sikayetin olan bolgeye eliyle bastirip oksurmenizi istiyor doktor daha sonra ultrason istiyor ultrasonu gordukten sonra teshis koyuyorMerhabalar hanımlar benimde şüphelerim var kasık fıtığı oldum galiba bir hapşırıkla başladı kendini hissettirmeye ağrım yok ama kendini hissettiriyo rahatsız edici bir his veriyo. Genel cerraha randevu aldım ama erkek doktor vardı doğal olarak çekiniyorum nasıl muayene ediyorlar bilgisi olan varsa paylaşanilir mi lütfen