Doğuma Hazırlık Kasık fıtığı ameliyatı ve doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
Sanirim cook erkenden kafama takiyorum bunlari ama ilk gebeligim ve son aylarda ogrenmek istemiyorum. Bi cok seyi internetten arastirip buluyorum ama bu konuda bulamadim. Daha dun doktordaydim ve ona sormayi unuttugum için size danışıyorum.

Ben 5-6 sene once (belki daha fazla) kasık fıtıgı ameliyatı oldum. Sol kasığımda şişlik vardı agri yoktu boylece farkedip doktora gittik. Yaptığım sporla alakalı olduğunu söyledi ve ameliyat olman lazim dedi. Bende ameliyatimi oldum.
Normal dogum istiyorum ve bu ameliyat gecmisi benim normal dogum yapmami engeller mi? Bi bilgisi olan varsa benide bilgilendirebilir mi?

Internette buldugum bilgiler hep hamilelikte kasık fıtığı yaşayan kisilerle ilgili.

Ben de yaklasik 10 yıl once fitik ameliyati oldum suan hamileyim. Doktorum son aylarda durumuma gore genel cerrahinin sonucuna göre karar verecegimizi soyledi. Bunu şuan bilemezsin o anki durumun buna karar veriyor
Anladim cok tesekkur ederim bilgi icin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Anladim cok tesekkur ederim bilgi icin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Rica ederim benim ameliyatim sol kasikta ve hamilelikte de genelde sol kasık agriyor. Bu aralar çok agrim var fitik mi yoksa hamilelikten dolayi mi anlayamiyorum doktora gidicem bunun icin. Size tavsiyem hamile kalmadan once bi kontrole gidin genel cerraha

Rica ederim benim ameliyatim sol kasikta ve hamilelikte de genelde sol kasık agriyor. Bu aralar çok agrim var fitik mi yoksa hamilelikten dolayi mi anlayamiyorum doktora gidicem bunun icin. Size tavsiyem hamile kalmadan once bi kontrole gidin genel cerraha
Ayni durumdayiz benimde ameliyatim sol kasikta ve sol tarafimda agri hissediyorum. Ama ameliyat hizamda degil agrilarim

Kaç haftalik sizinkisi?? Doktor sorun yokk demisti ama ben genel cerraha bi gidicem
14+5 bende doktoruma soyledim. Hersey yolunda dayanamazsan minoset ic cinsel iliskide cok zorlaniyosan yapma dedi. O boyutta bi agrim yok dedim. Bebekte hersey normal dedi. Ama kasik fitigimi soylemeyi unuttum ben. Sadece agrilari soyledim

14+5 bende doktoruma soyledim. Hersey yolunda dayanamazsan minoset ic cinsel iliskide cok zorlaniyosan yapma dedi. O boyutta bi agrim yok dedim. Bebekte hersey normal dedi. Ama kasik fitigimi soylemeyi unuttum ben. Sadece agrilari soyledim
Agrin yoksa sıkıntı değil zaten. Basindan beri soylemis olsan da eksta bisey yapilmiyor zaten bi dahaki kontrolunde soylersin.

X