Kasık düşüklüğü diye birşey duyan varmı?

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
688
42
Kasık düşüklüğü diye bir olay varmış duyan varmı acaba hamile kalmaya engel oluyormuş?
:uhm:

Ben hiç duymadım nasılbirşeymiş canım açıklayabilirmisin:uhm:

kasıklar aşağıda oluyormuş muayenede belli olmuyor ama. bir türlü yaşlı yöntemi çevremden duydum ben onu yukarı kaldırıyorlarmış. ve bu şekilde yapıp hamile kalanda var çevremde.

benım teyzemde 2 cocuguna bu sekılde hamıle kalmıs agır fılan kaldırınca kasıklar dusermıs bu anlasılmazmıs ama herneyse işte 3 gun ust uste cektırıp esıyle o gun beraber olurmus ve hamıle kalırmıs ama ben guvenıpte cektırmem korkarım ole seylerden

benım teyzemde 2 cocuguna bu sekılde hamıle kalmıs agır fılan kaldırınca kasıklar dusermıs bu anlasılmazmıs ama herneyse işte 3 gun ust uste cektırıp esıyle o gun beraber olurmus ve hamıle kalırmıs ama ben guvenıpte cektırmem korkarım ole seylerden

Evet canım bu şekilde oluyor. bu doğru bir yöntemmi peki.

Evet canım bu şekilde oluyor. bu doğru bir yöntemmi peki.[/QU

dediğim gibi ben korkarım ama teyzem ve teyzemın gorumcelerı butun cocuklarına bu sekılde hamıle kalmıs onlarda herhangı bı sorun cıkmadı ama yınede urpertıcı bence

evt bende duydum bir tanıdığımızın çocuğu olmuyordu.köyde kadının birisi bakmış kasık düşüklüğü var demiş.kasıklarını üç gün ovalamış ve kasık yerine gelmiş.şu anda çocuğude oldu.evt nasıl göbek düşmesi hamileliğe engelse kasık düşüklüğüde engel.umarım allah herkese çocuk versin.inş.

Back