• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık da ve vajina da ağrı ve batma

Zeynepeymen0811

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
9
1
16
24
Merhaba hanımlar ben pcosluyum ve yumurtlamamı testle takip ediyorum bu ay yumurtlama gördüm çokta değerlenemedim ama yumurtlamadan sonra kasığımda ve vajina bölgemda ara ara batmalar ağrılar oluyor 11 ocaktı yumurtlama adetime 4 gün var yani bugüne kadar hala var bunlar gebelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı acaba

Böyle bilemeyiz. Gebelikte olabilir. Psikolojikte olabilir. Adet öncesi sendromda olabilir. Bence gününü sabırla beklemelisin. Bu tarz belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Gebe çıkan ya da yanılan o kadar çok kadın var ki. Umarım gebesindir.

Öyle tabiki ama bu ay farklı bişeyler yaşayınca insan hevesleniyor teşekkür ederim yinede
Böyle bilemeyiz. Gebelikte olabilir. Psikolojikte olabilir. Adet öncesi sendromda olabilir. Bence gününü sabırla beklemelisin. Bu tarz belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Gebe çıkan ya da yanılan o kadar çok kadın var ki. Umarım gebesi

Kozlar yokmuş bu durumu yaşayan

Okumanı isterim. Ben de yaşadım farklı şeyler

Okumanı isterim. Ben de yaşadım farklı şeyler
Teşekkür ediyorum

Yani dediğim gibi yumurtlamadan sonra bu ağrılar geçmeyince heveslendim bi an ama psikolojikte olabilir dedikleri gibi bakalım hayırslısı inşallah vardır

Back