evet canım ben yaptırdım birbuçuk senedir istiyordum hiç inanmayarak gittim büyüklerin sözüyle umudum yoktu ama o ay hamile kaldım inanilmaz şasırdım hiç beklemiyodum bu iş büyü hacı hoca işi değil sonuçta kocakarı işi:) eskiden beri gelen bir şey sen bilirsin bi dene istersen tabi bol bol dua et çok şükür şimdi meleğim benimle bi kızım olduAranizda kaśik çektirip hamile kalan varmı nelelere dikkat etti cevap luyfen
benimde 2 sene olmamıstı gittiğim ay hamile kalmıstım tabiki önce rabbim in biliceği bişey ama olmustu 2 ay sonra kalbi durdu bebegimn ama olmustu...evet canım ben yaptırdım birbuçuk senedir istiyordum hiç inanmayarak gittim büyüklerin sözüyle umudum yoktu ama o ay hamile kaldım inanilmaz şasırdım hiç beklemiyodum bu iş büyü hacı hoca işi değil sonuçta kocakarı işi:) eskiden beri gelen bir şey sen bilirsin bi dene istersen tabi bol bol dua et çok şükür şimdi meleğim benimle bi kızım oldu
..insan mecbur kalınca herseye kanmak zorunda kalıyo emin ol. sana komik geliyo olabilir ama komık bişey değil o insanın ne umutlarla gittiğini biliyomusun doktordan care bulsa neden gitsin neden güzel bir dille eleştiremiyosunuz anlamadım yanı.
Konu baya eski ama benm eltim 7 yıldır çocuğun olmuyordu ebe kadına gitti kasiklarini cektirdj o ay hamile kaldı bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bu hafta gittim çektirdi.m bakalım