kasik cektirmek

[QUOçektirmeden di80, post: 40694843, member: 501852"]töbe bismillah ilk defa duyuyorum oda neymiş....[/QUOTE]
Bel cektirmede diyolar

Aynı şey mi bilmiyorum ben bir şey yaptırdım yumurtalık masajı gibi bir şey.
Ama hamilelik falan yok.

İnanmayın böyle şeylere ya. Ne kadar riskli. Allah korusun ters bir hamle yapılsa sakatlık olur. Bel bu yaaa bel!

Sakatlanacaksiniz hamile kalacağım diye herseyi bitti cekistirmek mi kaldi arkadas hic mi korkunuz yok ?

Aranizda kaśik çektirip hamile kalan varmı nelelere dikkat etti cevap luyfen
evet canım ben yaptırdım birbuçuk senedir istiyordum hiç inanmayarak gittim büyüklerin sözüyle umudum yoktu ama o ay hamile kaldım inanilmaz şasırdım hiç beklemiyodum bu iş büyü hacı hoca işi değil sonuçta kocakarı işi:) eskiden beri gelen bir şey sen bilirsin bi dene istersen tabi bol bol dua et çok şükür şimdi meleğim benimle bi kızım oldu

benimde 2 sene olmamıstı gittiğim ay hamile kalmıstım tabiki önce rabbim in biliceği bişey ama olmustu 2 ay sonra kalbi durdu bebegimn ama olmustu...

..insan mecbur kalınca herseye kanmak zorunda kalıyo emin ol. sana komik geliyo olabilir ama komık bişey değil o insanın ne umutlarla gittiğini biliyomusun doktordan care bulsa neden gitsin neden güzel bir dille eleştiremiyosunuz anlamadım yanı.

Siz burda başka insanları da etkiliyorsunuz. Kendinize vereceğiniz zararı başkalarının da aklına düşürmeyin. Evet ümitsizlikler olabilir, çaresizlikler olabilir ama kaş yapayım derken göz çıkartacaksınız. 2 dakika mantıklı düşününce alakası olmayacağını faydasız olacağını siz de anlayabilirsiniz.

ben zaten bunu tavsiye etmiyorum ki sadece komik gülünç bişey yok okadar rabbim kimseye dermansız dert vermesin sadece yasayan bilir ben sadece anladığımı söylüyorum çünkü bende yaşadım keşke hic bişeye gerek kalmasa ama insan herşeyi düsünüyo o zaman tekrar söylüyorum böyle bişey yaptır diyerek kimseye tavsiye etmiyorum kimsenin de günahına giremem...

Konu baya eski ama benm eltim 7 yıldır çocuğun olmuyordu ebe kadına gitti kasiklarini cektirdj o ay hamile kaldı bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bu hafta gittim çektirdi.m bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…