O ne nasıl yapılıyorMerhaba hanımlar eşimin kuzenin eşi zamanında kasık çektirmiş ve hamile kalmış hiç bir sıkıntıları yokmuş bugün aynı kadına kasık çektirmeye gittim aranızda yaptıran var mı acaba merak ettim varsa hamilr kaldınız mı?
Benim çok cekmisligim var fayda etti mi dersen bende bi sıkıntı olmadığı için bilemiyorum ama bu yöntemle çok hamile kalmış kadın biliyorum.heleki doğu illerinde çok yayginMerhaba hanımlar eşimin kuzenin eşi zamanında kasık çektirmiş ve hamile kalmış hiç bir sıkıntıları yokmuş bugün aynı kadına kasık çektirmeye gittim aranızda yaptıran var mı acaba merak ettim varsa hamilr kaldınız mı?
Evet bende çok duydum hamile kalan eşimin kuzeninin hanımına bu şekilde hamile kalmış zamanında eşimle hiç bir sıkıntım yok fakat hala bir bebişimiz olmadı denemekte ben zarar var dedik yaptırdım bakalım hayırlısı siz yaptırdınız hamile kalmadınız mı anlamadım tam olarakBenim çok cekmisligim var fayda etti mi dersen bende bi sıkıntı olmadığı için bilemiyorum ama bu yöntemle çok hamile kalmış kadın biliyorum.heleki doğu illerinde çok yaygin
KArnınınıza masaj yapıldığını düşünün belli noktalarda hafif baskı uygulanıyor parmak ile Ağrı acı yok çoğu bu şekilde hamile kalmışO ne nasıl yapılıyor
Sebep ?Yüce rabbim akıl fikir versin amiiin
Lazım gördüm.Sebep ?
Herşey insana bi umut belki olur dedirtiyor işteMerhaba hanımlar eşimin kuzenin eşi zamanında kasık çektirmiş ve hamile kalmış hiç bir sıkıntıları yokmuş bugün aynı kadına kasık çektirmeye gittim aranızda yaptıran var mı acaba merak ettim varsa hamilr kaldınız mı?
Bende gorunrn bi sorun olmadigi icin fayda etmemisti ama cok kişide olumlu oldu bence hic bi yan etkisi yok illaki bisey vesile oluyor + rahime kan gittigi icin cogu kisi ilk drnemede hamilr kaldi birebir sahit oldum herseyden onemlisi gercekten inanmak lazimEvet bende çok duydum hamile kalan eşimin kuzeninin hanımına bu şekilde hamile kalmış zamanında eşimle hiç bir sıkıntım yok fakat hala bir bebişimiz olmadı denemekte ben zarar var dedik yaptırdım bakalım hayırlısı siz yaptırdınız hamile kalmadınız mı anlamadım tam olarak
Tövbe yarabbimKArnınınıza masaj yapıldığını düşünün belli noktalarda hafif baskı uygulanıyor parmak ile Ağrı acı yok çoğu bu şekilde hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?