Kasık çektirme yaptırdım

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
154
33
28
Merhaba hanımlar eşimin kuzenin eşi zamanında kasık çektirmiş ve hamile kalmış hiç bir sıkıntıları yokmuş bugün aynı kadına kasık çektirmeye gittim aranızda yaptıran var mı acaba merak ettim varsa hamilr kaldınız mı?

O ne nasıl yapılıyor

Benim çok cekmisligim var fayda etti mi dersen bende bi sıkıntı olmadığı için bilemiyorum ama bu yöntemle çok hamile kalmış kadın biliyorum.heleki doğu illerinde çok yaygin

Benim çok cekmisligim var fayda etti mi dersen bende bi sıkıntı olmadığı için bilemiyorum ama bu yöntemle çok hamile kalmış kadın biliyorum.heleki doğu illerinde çok yaygin
Evet bende çok duydum hamile kalan eşimin kuzeninin hanımına bu şekilde hamile kalmış zamanında eşimle hiç bir sıkıntım yok fakat hala bir bebişimiz olmadı denemekte ben zarar var dedik yaptırdım bakalım hayırlısı siz yaptırdınız hamile kalmadınız mı anlamadım tam olarak

Herşey insana bi umut belki olur dedirtiyor işte banada giden o ay hamile kalıyor bilmem ne denildi bende yaptım zamanında ama tabi bi fayda görmedim. Kadın yine gelsin demişti bir daha da gitmedim mantıksız geldi sonradan

Size iki dokundu masaj yaptı diye bu işlem sayesinde hamile kalmayı mı umdunuz?

Bende gorunrn bi sorun olmadigi icin fayda etmemisti ama cok kişide olumlu oldu bence hic bi yan etkisi yok illaki bisey vesile oluyor + rahime kan gittigi icin cogu kisi ilk drnemede hamilr kaldi birebir sahit oldum herseyden onemlisi gercekten inanmak lazim

KArnınınıza masaj yapıldığını düşünün belli noktalarda hafif baskı uygulanıyor parmak ile Ağrı acı yok çoğu bu şekilde hamile kalmış
Tövbe yarabbim

Zamanında bn yaptırdım gebe kaldım kaybettim onu snra bı kaç daha gttim ama asla olmadı bı daha hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…