• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşık çatal bıçak takımı uygun yemek takımı

hopefu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
117
13
118
kızlar ben korkmazın bu modelını çok begendım.ya cok ciceklı modeller var yaa çok sade.sadeler cızılınce cok dıkkat cekıyor ve ozensız gorunuyor.cıceklılerde çok abartılı gorunuyor.ben bu modelı begendım .ama uygun yemek takımını nasıl yapcam bılmıyorum.malum ceyız ıcın alacagım ıcın tek renk bır tabak almak ıstemıyorum.hısarın modellerını begenmıyorum.napcm bılmyıorum. bu mıdele uygun ymek takımı sorunca hepsi olur dıyorlar.yardım edermısınız bana ? $artea2.webp$artea2.webp

kızlar ben korkmazın bu modelını çok begendım.ya cok ciceklı modeller var yaa çok sade.sadeler cızılınce cok dıkkat cekıyor ve ozensız gorunuyor.cıceklılerde çok abartılı gorunuyor.ben bu modelı begendım .ama uygun yemek takımını nasıl yapcam bılmıyorum.malum ceyız ıcın alacagım ıcın tek renk bır tabak almak ıstemıyorum.hısarın modellerını begenmıyorum.napcm bılmyıorum. bu mıdele uygun ymek takımı sorunca hepsi olur dıyorlar.yardım edermısınız bana ?Eki Görüntüle 558008 Eki Görüntüle 558008

kütahya porselenin bu takımı olabilir
$kare cizgili  kutahya porselen yemek takimi.webp

ıkısı de cok guzelmış ozellıkle ılk soyledıgın guzelmış.aslında evı genel olrak country tarz olarak dusunuyorum.ama yemek takımını yıllarca kullanacagım ıcın modası gecsın ıstemıyorum. genelde gosterdıgım herkes begendı bu catal kasık takımını.önerin ıcın teşekkurler :)
kare yerıne yuvarlak tabak alsam kotu mu olur ? moda sımdı hep kare ama pek kullanışlı gelmıyor. koselı olunca hanı.

ıkısı de cok guzelmış ozellıkle ılk soyledıgın guzelmış.aslında evı genel olrak country tarz olarak dusunuyorum.ama yemek takımını yıllarca kullanacagım ıcın modası gecsın ıstemıyorum. genelde gosterdıgım herkes begendı bu catal kasık takımını.önerin ıcın teşekkurler :)
kare yerıne yuvarlak tabak alsam kotu mu olur ? moda sımdı hep kare ama pek kullanışlı gelmıyor. koselı olunca hanı.

cnm bende tam olmasana kısmen country tarzı istiyorum evimi o nedenle yemek takımımı en sona bıraktım çiçekli güzel bir takım istiyorum çkb takımımı düz aldım her modele uyum sağlayabilsin diye. bende kare değil yuvarlak alıcam hem masada yer kaplamaz hemde daha kullanışlı olarak görüyorum yuvarlak takımları:34:

cnm bende tam olmasana kısmen country tarzı istiyorum evimi o nedenle yemek takımımı en sona bıraktım çiçekli güzel bir takım istiyorum çkb takımımı düz aldım her modele uyum sağlayabilsin diye. bende kare değil yuvarlak alıcam hem masada yer kaplamaz hemde daha kullanışlı olarak görüyorum yuvarlak takımları:34:

kareler cok garıp gelıyor bana.uzaydan gelmıs gıbı :Dyuvarlak daha kullanıslı gibi gelıyor bana da.

Back
X