İğneli Epilasyon Kasik bölgesine igneli epilasyon yaptiran varmi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar kasik bolgesine igneli epilasyon yaptiripta memnun kalan varmi?kilot hizasi ve alt bolgesindeki tuylerimden tamamen kurtuldum diyen varsa kac seansta kurtuldunuz???

ooooo iste en sevdigim konu :))

tatlim ben yaklasik 2 sene önce yaptirdim bacaklarima , kol altina ve de bikini bölgesine ..

sonuc inanilmaz ama 2 senedir kol alti ve bikini bölgesinde hic mi ama hic kil, tüy vs cikmiyor
yani kökünden kazidim. ama bacaklarimda maalesef tamamen bitiremeden yurtdisina geldim ama onlarda cok az yani cimbizla filan hallediyorum hemen bitiyor.

seans ina gelince ; kil yapisina göre degisior mesela bir ark ile beraber
gitmistik onun ki benimkinden alan olarak da daha fazlaydi ve
kil kökleri güclüydü zavallim benden bir sene fazla gitmek zorunda kaldi.
ben ise 1 bucuk sene gittim toplamda yani her gittigimde hangi
bölgemde cikmissa onlari aliyordu. Bikini bölgem elbette digerlerinden
daha uzun sürdü ama mesela kol altim hemen 3-4 kerede bitti. zaten
bir gittin mi hemen faydasini göreceksin bazende 2 ay cikmadigi oluyor mesela kil yapisina göre yani

aciyor mu evet hemde delicesine
ücret fazla mi evet fazla
vaktinden gidiyor mu evet gidiyor

bir süre sonra alistigin icin artik aci da normal geliyor
yaptiriken evet bayagi tuttu ama 2 senedir ne agda
ne jilet derdim var sonsuza kadar da olmayacak dolayisiyla paramda gitmecek :82:
ve su an epilasyonla ugrasmadigim icin bütün vakitler benimmm

neden mi en sevdigim konu ? cünkü burada defalarca hemen her topic e bunu yazdim
ama kimse beni iplemedi
nihayet yine anlatma firsatim cikti

oleyyy ben kurtuldum herkes kurtulsunnn

ay bende yaptırıyorum 1 kere yaptırdım bikini bölgesine
1.5 ay oldu yaptıralı belki konuşmak için erken ama
yarısından az çıktı
zaten benim cildim iğneli epilasyona çok iyi cevap veriyo
daha önce de yüz göbek ve göğüs ucuna yaptırmıştım hiç kalmadı
4-5 seansta sonuç aldım
zaten ona güvenerek bikiniye başladım hatta genitalede yaptırcam
1 sene sonra hiçbir şeyin kalmaz dedi canım epilasyoncum

nerde yaptırdınız acaba? :)

siz nereye gidiyorsunuz istanbulda? :)

canim cok sevindim senin adina anlattigin içinde tesekkurler...ben daha once 2 seans gittim aslinda ama sonradan bebegimden dolayi birakmak zorunda kaldim vaktim olmuyordu bide maddi anlamda daha hazir olmak istedim cunku bir baslayinca birakmamak gerekiyormus agda falanda yapmamak lazimmis yarim birakip... oyuzden sorma geregi duydum tesekkurler cevap icin bende seninki gibi 1.5-2 senede bitirebilecegime emin olabilsem hemen bugun baslarimda korkuyorum cok uzun surer diye ...cunku isi birakip tekrar bebek yapmak istiyorum bir sure sonra o yuzden isi birakmadan bitsin istiyorum daha uzun surerse ne yaparim bilmem...bide hamilelikte hormonlar degistigi icin tekrar cikma olasiligi varmis hamilelikten sonra yaptirin diyorlar ne yapsam sasirdim kaldim...

çok sanslisin o zaman benimde hormonlarim hizli calistigi icin daha uzun surer diye dusunuyorum

ben corlu da yaptirdim isteyene bilgileri verebilirim

hee birde ekleyeyim benim uzman a istanbuldan da gidenler cok vardi. Heryeri denediklerini ama tek sonuca burada ulastiklarini söylüyorlardi. Arti kadinin almanya dan bile müsterisi vardi.

canim benim yaptirdigim yerdeki uzman kendisi 18 yasindayken yaptirmis daha sonra bu ise baslamis su an 45 in üzerinde

iki cocugu var ve hic birsekilde tüyleri cikmamis bir daha. böyle safsatalara inanmayin diyor. kil kökü yakildi bitti artik yeniden
olusmasi mümkün degil. Benim henüz bebegim olmadi kesin birsey diyemem ama inanmiyorum hamilelikte cikacagina.
Arti hamilelik sirasinda giden de vardi benim uzmanima. Doktora sorup gidilebilir bence.

Bence bir an önce baslayip eger aksatmazsan hemen biter seninde.hemen iki seasntan
sonra zaten zayifladiklarini göreceksin. ben ücüncü gidisimden sonra bi üc ay cikmadilar
nerdeyse ciksada gitsem diyordum. 1 senede sonucu alirsin zaten tamamen bitmesede sende .
sonra bebekten sonra istersen tekrar devam edersin. Valla herkese tekrar tekrar söylüyorum cekilir dert degil.
Benim genital bölgede tamamen temiz. 2 senedir bebek seyi gibi valla
sadece bacaklarimi tam bitiremedim onlarida cimbizle hallediyorum iki aydir da aycangül ün topic indeki
yöntemi uyguluyorum valla daha da cilizlasti killar.

valla niye daha önce niye gitmedim ki diyeceksin bak gör.

Son düzenleme:

sizde de ağdadan sonra genitalde koyu renk oluşum oluyor muydu? iğneliden sonra durum nasıl o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…