Kasık bölgesinde iltihaplı çıban

Blackberry

Allahım sen bizi koru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
260
1
96
49
İstanbul
Selam Kızlar,

Benim bundan 5 sene önce sağ kasığımda tam eklem yerimde çıban çıkmaya başladı her adet döneminde çıkıyordu ama aşırı ağrılı bir sancı yapıyordu sonra patlayınca içindeki iltihap akınca rahatlıyordum ama yine tekrarlıyordu bunu 2 sene çektim sonra dayanamadım artık Doktora gittim kıl dönmesi var dedi ve ufak bir operasyonla ordaki iltihaplı bölge alındı. Üstünden 3 yıl geçti şimdi iki aydır yine aynı yerin biraz üst tarafında aynı şey tekrarlamaya başladı başına gelen varmı bu durum? Tekrarmı ameliyat olmam gerekecek ya offff

senağlama

geçmiş olsun inşallah geçer.benim de çıktı çıban hem de düğünümden çok kısa bir süre önce,antibiyotik kullandım şükür kendiliğinden geçti,neredeyse ceviz kadar olmuştu ama patlamadı benim kendi kendine söndü

kızlar merhaba konuyu gördüm bve hemn girdim bundan 1 ay önce kalçamda( popomda) kocaman bir çiban anlatamam size büyüklüğünü oturamıyodum. neyse 1 hafta hiiiç sönmedi o eşim ptlattı bir iltahap aktı berbattı. sonra şimdi az aşağısından çıktı aynısı geneoturamıyorum ve büyüyüyor ya nedir bu sizce anlamadım gitti?(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…