Sivilceli Ciltler Kasık bölgesi mor lekeler izler yardım!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
hanımlar kasık bölgesinde çıkan sivilcelere lekelerine ne iyi gelir cildiyeye gittim doktora geçmez dedi şok oldum elbet vardır bir kremi renk açıcı bişeyler ara ara minik çıban gibi çıkıyor sonrada lekesi kalıyorçiban için kara merhem kullandım bi kaç kez iyi geliyormu bilmiyorum çok kötü görünüyor o bölgede yer yer çatlaklarda var acaba ondanmıdır doktor çatlağa çözüm yok dedi kesdirdi attı ama çok sıkılıyorum nedir çözümü yardımlarınızı bekliyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben çözümü bilmiyorum ama sanmıyorum geçmeyeceğini ben de kolumdaki kocaman güneş lekesi için doktora gitmiştim hemde baya karaydı belli oluyodu sonra geçmez bu dedi al bu kremi kullan biraz azalır dikkat et kolun hiç güneş görmesin dedi ama ben pek dinlemedim güneşlendim falan sonra bi baktım leke kaybolmuş yani geçmez geçmez diyolar ama yok öyle birşey bence seninki de geçer kalıcı birşey olduğunu sanmıyorum

canım teşekkür ederim biraz içim rahatladı inş. geçecek bende güneşleneyim belki geçersenin kolun ben nasıl ederim allah bilir

lokman hekım geldı ahada :lepi: kırmızı kantoron yagını al aktardan gazlı bez ıle kasıklarına sur..leke cıban vs ne varsaonlara sur gece yat..hergece yap duzeldıkce azalt gunlerı bana dua etmeyıde unutma aklinialirimsmile bununla ılgılı konum var benım :)

yerimseniben
valla kesinlikle doğru söylüyo...ben deniyorum da cildimdeki sivilce lekelerine çok iyi geldi...allah senden razı olsun miriana...şu sitede bilgilerine önem verdiğim insanlardan birisin...öyle güzel oluyo ki cildim...bi gün yapıyorum bi gün ara veriyorum...bikini bölgesindeki kararma için de uygulucam kantaronu...önceden almıştım kantaronu ama böyle etkili olduğunu bilmediğim için kullanmamıştım duruyodu dolabımda...senin konunu okuyunca denedim...hem de kısa sürede sonuç veriyoalkisalkisalkis kısaca harikasıın

yerım senı balım benımmm sizin işinıze yarasın sız mutlu olunda ben bunlardan haz alan bırıyımm bol şifalar versın Rabbım hepımızeee

canım yaa çok teşekkür ederim yarın ilk iş aktara gitmek olucak şimdiden dua ediyorum allah razı olsun o kadar kötü görünüyoki ne yapcam şaşırdım bekar olsak neysede ama genede çok önemli sağol kullanıcam inş. bulabilirim bulamazsam sarısı var mecitefendinin görmüşdüm oda olurmu acaba kırmızı bulamazsam sarısını kesin alırım kırmızıyı bulana kadar kullanırım ve sonuçlarıda buraya yazıcam inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…