Gebeliğe Hazırlık KASIK AMELIYATI🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123aaa123

..
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1.052
1.102
83
Kizlar selamın aleyküm.
8 aydir hamile kalamiyorum 8 aylik evliyim
Ve bugün küçükken geçirdiğim bi oparesyon aklıma geldi küçükken 10 yasinda fln kasik ameliyati geçirmiştim .simdi.hamile.kalamayinca aklima geldi acaba bu yuzden olabilir mi bilginiz varmi engel olurmu.hamilelige yada etki edermi kafami çok kurcaliyor

Valla olmaz diye bişey yok olabilir ama sizin yapmanız gereken dr gorunmeniz çocuk düşündüğünüzü söyleyin bunun için rutin kontroller var onları yaptırın. Ve kesinlikle küçükken geçirdiğiniz bu operasyondan bahsedin Dr bunun içinde gerekli incelemeyi yapar . inşallah bir sorun yoktur meleginize kavuşursunuz

Amin insAllah kisa zamnda kavusurum insAllah gidecm doktora ama bu ayda adet olayim diger ay insAllah korkuyorum ya ondansa diye

Amin insAllah kisa zamnda kavusurum insAllah gidecm doktora ama bu ayda adet olayim diger ay insAllah korkuyorum ya ondansa diye
Kaç aydır deniyordunuz adet düzensizliği var mı adet dönemleriniz sancılı olur mu
Yumurtanizin catladigini hisseder misiniz

Kaç aydır deniyordunuz adet düzensizliği var mı adet dönemleriniz sancılı olur mu
Yumurtanizin catladigini hisseder misiniz
8 aydir deniyoruz adetlerim sancılı olur evet yumurtamin catladigi az hissedirim adet duzensizligim fazla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…