kasik agrisi

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
8+3 gunluk hamileyim bu haftaya kadar surekli kahverengi lekelenmem onlemleri aldik tabi ki doktorda sorun olmadigini soyledi.Yaklasik bir saattir sag tarafimda kesenin bulundugu yerde bir kac dakika araliklarla agri oluyor sanki bisey batiyormus gibi nedeni ne olabilir korkuyorum . Agri dayanilmayacak boyutta degil ama neden gecmesi bilmiyorum suan evdede tekim kendi kendime kuruntu yaptim fikirlerinizi alabilir miyim . Rahim buyume basladigi icin mi acaba diye kendimi avutmaya calisiyorum

canım gebeliğin ilk dönemlerinde bu ağrıların olması gayet normaldir.merak etme hayırlısı olsun:)

canım gebeliğin ilk dönemlerinde bu ağrıların olması gayet normaldir.merak etme hayırlısı olsun:)
Ay Allah razi olsun bi siz cevap vermissiniz. İnsan.ister istemez telas yapiyor agri hecince normale donuyor . Sizde sag salim kucaginiza alin yavrunuzu insaallah

Ay Allah razi olsun bi siz cevap vermissiniz. İnsan.ister istemez telas yapiyor agri hecince normale donuyor . Sizde sag salim kucaginiza alin yavrunuzu insaallah
amin sağol canım.zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın karnın kocaman olmuş.sana da güzel bi hamilelik dönemi ve rahat bir doğum diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…