Kasik agrisi

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
Telefondam girdigim için hatalı yazabilirim nolur kusura bakmayin.Kisiklarim da bir agri var. Ve agriyla beraber mide bulantisi. Bulanti gecene kadar bişey yiyesim gelmiyor. Adet olmama 5 gün var onceden olmazdim böyle. Sizce neden oluyor, noluyor bana. Kafaya cok taktım

Hamile olabilirmisin?Tabii evliysen.

Evlimisiniz ? Yani hamile olma ihtimaliniz var bende de sizinkine benzer bi ağrı olmuştu ve adet olmama kısa bı süre vardı daha sonra hamile olduğumu ogrenmistim tabi böyle bi ihtimalin olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz

Evli değilim ki bekarim henüz. Yanlis bir davranisimda olmadi birliktelik gibi. Idrarimda yanma ve gobek çevremde agri vardi zamanla bulantiya dönüştü. Acaba kum mu dokuyorum diyorum.

Apandist olabilir. O değilse böbreklerde bir sorun vardır. Böbreklerde sorun oluncada bulantı oluyo yaşadım ben . Kasikta ağrı idrarda yanma. Cok idrar gelmis gibi oluyo ama wc gidiyosun bir damla geliyo. siddetli ağrı bobreklerede vuruyosa bide mide bulantısı böbrek iltihabı. Yaşadım ordan biliyorum.

Onuda düşünüyorum ama elimi basinca agri hissedemiyorum ama yururken sanki bisey baskı yapiyor gibi napcam bilemedim

Tam tamima ayni evet. Cok idrarim gelmis gibi gidiyorum azcik bir damla. Bunun icin mi geldim wcye diyorum kendi kendime. Yanma baslarda oluyordu simdi bulanti var o bulantida mahvetti beni cok zor yemek yedim.birde yatakta donerkem canim aciyor bazen sag kisik altim ciz ediyor sanki

Son düzenleme:
Acile git canım küçük bir serumla birseyin kalmaz. Gecmis olsun

Anneme doktora gidelim dedim gerek yok idrar yolu enfeksiyonudur dedi. Idrar yoku enfeksiyonu icin evde antibiyotik vardi onu içtim a bulantim var hala sinirimi bozuyor oda
Acile git canım küçük bir serumla birseyin kalmaz. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…