Kasık ağrısı

Ska02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
70
18
22
Kızlar gebeliğimin 12 haftasındayım sağ kasık ağrım oluyor ve sırtıma vuruyor sağ tarafında bacaklar dahil kalça kısmına ağrı oluyor sizlerde ,de bu tarz durumlar oldu mu acaba neyden dolayı oluyor?

Olabilir normal vücut değişiyor bebek büyüyor genişliyor. Birde magnezyum eksikliği falan olabilir baktırabilirsiniz.

Evet sağlık ocağına gittim magnezyum eksikliği var günde bir avuç çekirdek yememi söyledi
Aaa iyi mi geliyormuş duymamıştım hiç? Kabak mı normal Ayçicek mi? İhmal etmeyin aman karın büyüdükçe iyice ağırlaşıyor insan ağrılar artıyor

Aaa iyi mi geliyormuş duymamıştım hiç? Kabak mı normal Ayçicek mi? İhmal etmeyin aman karın büyüdükçe iyice ağırlaşıyor insan ağrılar artıyor
Çiğ Kabak çekirdeği magnezyum kaynağı. Ayrıca enfeksiyona da iyi gelir 🌸 babam kanser hastasıydı her kemoterapi öncesi kanda enfeksiyon bakılır eğer biraz yükseklik varsa doktor 3 gün bol bol kabak çekirdeği ye gel derdi gerçektende tekrar tahlil yapıldığında enfeksiyonu düşmüş olurdu.

Çiğ Kabak çekirdeği magnezyum kaynağı. Ayrıca enfeksiyona da iyi gelir 🌸 babam kanser hastasıydı her kemoterapi öncesi kanda enfeksiyon bakılır eğer biraz yükseklik varsa doktor 3 gün bol bol kabak çekirdeği ye gel derdi gerçektende tekrar tahlil yapıldığında enfeksiyonu düşmüş olurdu.
Kabak çekirdeğinin bayağı faydası var sizde çok geçmiş olsun rabbim şifa versin babana inşallah 🤲

X