Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebe misinMerhaba arkadaşlar eşimle 2 defa birliktelik yaşadık 2,ci birliktelikte kasıklarım baya ağrıdı sancı gibi oldu sebebi nedir acaba ?
HayırGebe misin
Vallaha o zaman bi fikrim yok
Gebe olunca kasık agrisi mi oluyor?Gebe misin
Bende oluyorGebe olunca kasık agrisi mi oluyor?
Sizin kac aylik su anda?Bende oluyor
1 ay daha yeniSizin kac aylik su anda?
Ay hadi gozunuz aydin saglikla buyusun inslh Ne zamandan itibaren bu kasik agrisi basladi acaba? Bi de hamilelik testi yapip mi ogrendiniz?1 ay daha yeni
1 aylıkSizin kac aylik su anda?
Bir öncekine bir daha cevap yazilmis. Kasik agrilari ne zaman basladi mesela 1 haftalikken fln hissedilmez degil mi?1 aylık
Adetime 5 gün varken testle öğrendim sonra kan verdim ikinci veya üçüncüde basladı sanırımAy hadi gozunuz aydin saglikla buyusun inslh Ne zamandan itibaren bu kasik agrisi basladi acaba? Bi de hamilelik testi yapip mi ogrendiniz?
Anladim tamam tesekkur ederim:)Adetime 5 gün varken testle öğrendim sonra kan verdim ikinci veya üçüncüde basladı sanırım
Neden sordunuz kiAnladim tamam tesekkur ederim:)
Ya ben de kasık agrisi hissediyorum da ama hamilelik testi yapmadim. Regl gunumu beklicem olmazsa ona gore test yapicam. Kasik agrisi garibime gitti deNeden sordunuz ki
Benim cinsellik dışında da kasıl ağrısı belirtim oluyordu adetine kaç gün varYa ben de kasık agrisi hissediyorum da ama hamilelik testi yapmadim. Regl gunumu beklicem olmazsa ona gore test yapicam. Kasik agrisi garibime gitti de
Flo uygulamasina gore yarın ama benim degisiyo 29-30 u da gelebilir. Hasta da olabilirim bilmiyorum karnim şiş biraz.Benim cinsellik dışında da kasıl ağrısı belirtim oluyordu adetine kaç gün var
Anladımm hayırlısıFlo uygulamasina gore yarın ama benim degisiyo 29-30 u da gelebilir. Hasta da olabilirim bilmiyorum karnim şiş biraz.
Aynen bakalim eger olmazsa diger ay ovulasyon kiti denicem..Anladımm hayırlısı
Evet onu deneyebilirsin faydasını gören cok kisi varAynen bakalim eger olmazsa diger ay ovulasyon kiti denicem..