Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim abla sorun yok dediler yasmin artı antidepresan falan kullanıyorum acaba onun etkisi mi bilmiyorumGecmis olsun, kadın doguma gitmeniz gerekiyor, yumurtalık kisti myom vs olabilir duruma göre ilac verecektir dr.Bitkisel kurler kistleri buyutur veya patlatabilir şuan yapmanız gereken tek sey agrının sebebini biran once öğrenip tıbbı tedaviye baslamanız.
Düzenli abla hep 3 gün önce olurum yasmin kullandığım içinAdetiniz düzenli mi belki o yüzdendir
Tekrar jinekologa gidin isterseniz, bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyinDüzenli abla hep 3 gün önce olurum yasmin kullandığım için
Abla bazen sağ kasığım bazen sol kasığım tam alt karnımın olduğu yer anlam veremiyorum yaTek taraflı kasık ağrısı cektigimde kist olduğunu öğrenmiştim. Ama baktırdım diyorsun. Bence gluten ve süt ürünleri hassasiyetin olabilir. Bunlar feci şişlik yapıyor.
Tek taraflı kasık ağrısı cektigimde kist olduğunu öğrenmiştim. Ama baktırdım diyorsun. Bence gluten ve süt ürünleri hassasiyetin olabilir. Bunlar feci şişlik yapıyor.
İşte süt ve un içeren hiçbir şey yeme birkaç gün. Duzelirse bil ki süt ürünleri ve gluten hassasiyetin var.Abla bazen sağ kasığım bazen sol kasığım tam alt karnımın olduğu yer anlam veremiyorum ya