Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hamileyim degerim 88.19 cikti adet günüme 3gun kala yarin tekrar baktircam ama kasigim sag kasigim cok fena aciyo ve agriyo sıkıntı olur mu yarini mi beklim yoksa gidim mi karar veremiyorum. Normal mi agrilar?
Canım bende 4 haftalık hamilryim bendede olıyo kimi zaman sol kasığımda kimi zaman sağda bebek yerleşmeye çalışıuo Allahın izniyle korkma normal ağrılar rahminde büyüyo inşallah
Canım bende 4 haftalık hamilryim bendede olıyo kimi zaman sol kasığımda kimi zaman sağda bebek yerleşmeye çalışıuo Allahın izniyle korkma normal ağrılar rahminde büyüyo inşallah
Bendede polikistik over vardı çok şükğr ilk ayda hamile kaldım hemde hiç beklemiyoken rabbim ol der olur sen canını sıkma ama bol bol dua et ben çok ettim korktum olmaz diye ama rabbim nasip etti çok şükür