- 11 Mayıs 2018
- 52
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi Wonderlife
Merhaba 10 güne yakın kasıklarımda ağrı oluşuyor ara ara evliyim polikistik over ım acaba nedeni ne olabilir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan olabilir ya yumurtladınız ondan ağrıyor ya da yumurtlayamadınız sancı yapıyor hamilelik belirtisi bile olabilir ovülasyon testiyle takip ettiniz mi ? Regliye kaç gün kaldı ?Merhaba 10 güne yakın kasıklarımda ağrı oluşuyor ara ara evliyim polikistik over ım acaba nedeni ne olabilir ?
Polikistik over olduğum için dengesiz bi adet döngüm var ama hiç böle bi kasık ağrım olmamıştı 10 gün boyunca ara ara Kasık ağrım oluyor .. doktora gitmeye vaktim olmadı çalıştığımdan ..Yumurtlamadan olabilir ya yumurtladınız ondan ağrıyor ya da yumurtlayamadınız sancı yapıyor hamilelik belirtisi bile olabilir ovülasyon testiyle takip ettiniz mi ? Regliye kaç gün kaldı ?
Çocuk düşünüyorsanız reglinin 3.günü gidip hormon testlerini yapmanız daha iyi olacaktırPolikistik over olduğum için dengesiz bi adet döngüm var ama hiç böle bi kasık ağrım olmamıştı 10 gün boyunca ara ara Kasık ağrım oluyor .. doktora gitmeye vaktim olmadı çalıştığımdan ..
Reglim değişiyor 3 ay 4 ay diye , evet çocuk düşünüyoruz , kilo sükunetim fazla değil ama var .. hamilelik belirtisinde böyle bişe oluyor mu ? Biliyor musunuzÇocuk düşünüyorsanız reglinin 3.günü gidip hormon testlerini yapmanız daha iyi olacaktırYumurtladığınız için mi yoksa yumurtlama olmayıp kiste mi dönüyor daha ne anlaşılır bir süre belki yumurta takibi yapacaktır. Reglileriniz ne düzende mesela ? Kilo sıkıntınız var mı
Kasık ağrısı evet var ama direk hamilelik diyemeyizReglim değişiyor 3 ay 4 ay diye , evet çocuk düşünüyoruz , kilo sükunetim fazla değil ama var .. hamilelik belirtisinde böyle bişe oluyor mu ? Biliyor musunuz
Evet gittim polikistik over dedi direk yumurtalık tembelliği.. hormanlarımda sıkıntı yok denildi ..Kasık ağrısı evet var ama direk hamilelik diyemeyiz3-4 ayda mı bir kere mi regli oluyorsunuz
doktora hiç gittiniz mi hormonlar ne durumda öncelikle düzenli regli görmeniz için tedavi yapacaktır sonra yumurtlayıp yumurtlamadığınız daha net anlaşılır böyle de yumurtlayan var ama kestirmek zor gününü
![]()
Test sonuçların var mı değerler ne durumda mesela bir de tedavi önermedi miEvet gittim polikistik over dedi direk yumurtalık tembelliği.. hormanlarımda sıkıntı yok denildi ..
Deneyeceğim çok teşekkür ederimTest sonuçların var mı değerler ne durumda mesela bir de tedavi önermedi miHamilelik düşünmeye başladığın an folik asit kullanılmalı mesela onu bile söylemediyse kafasından atmaya çalışmıştır. Size önerim inofolic combi folik asitini kullanmanız hem regliyi düzenleyip yumurtlamayı sağlıyor. Bitkisel tedavi derseniz Soğan kürünü deneyebilirsiniz nette tarifi var. Aslan pençesi ve hayıt tohumu demleme çayı da keza hormonları düzenleyici bir bitki bunları öneririm kullanan herkes neredeyse memnun
![]()
Rica ederim geçmiş olsunDeneyeceğim çok teşekkür ederim
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun![]()
Folik asit sürekli kullanmalısın bırakmadan hatta saatleri de önemli bu vitamin takviyesi işe yaramadı diyip bırakmayın. Gecikme olduysa fazlaca test yapın olmadı hamilesinizdir inşallahTest değerlerimde insülin filan iyi dedi.. evet folik asit kullandım bi faydası olmadı maalesef.. yumurta Çatlatma hapıda kullandım oda maalesef .. en son Allah’a bıraktım 2 ay düzenli adet oldum son aylarda ama bu ay 10 gün ara ara kasık ağrım oluyor yumurtalık çatlaması gibi değil sanki ..
Hayırlısı teşekkür ederim tekrardan ..[/QUOTE]Folik asit sürekli kullanmalısın bırakmadan hatta saatleri de önemli bu vitamin takviyesi işe yaramadı diyip bırakmayın. Gecikme olduysa fazlaca test yapın olmadı hamilesinizdir inşallah![]()