• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık Agrisi

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Merhaba hanimlar. Benim derdim kasik agrisi.Kizim temmuzun 31 nde dogdu. Normal dogum yaptigim icin kanamam vardi. Kanamam bitti 40ndan sonra adet oldum adetimin 3. Gunu 3 aylik korunma ignesi vuruldum adetim hic kesilmedi aralikta tekrar vurulmam gerekiyodu kanamam durmadigi icin vurmadilar subata kadar kanamam devam etti 3 gun cok geliyodu sonra 1 2 gun leke leke geliyodu leke leke geldigi zamanlarda esimle birlikte oluyoduk son birlikte oldugumuzda korunmadik sabahsi tekrar kanamam basladi ilk gun cok yogun sonraki 2 gun leke leke bidaha kesildi bu ay hic adet olmadim kasikalrimda agri var ozellikle kasik bolgeme dokundugumda bazen de otururken agriyo test yapiyorum 2 haftadir sonuc negativ hamile olucagimida sanmiyorum acaba kist falanmi bazen beyaz seffaf akinti geliyo kokusuz basina gelen varmi

Kasık ağrısı bende de oldu. Hızlı yürüyemiyordum koşamıyordum hareket ederken zorluyordu acıyordu. Tamamen geçmesi 3 ayı buldu. Normal Doğum olmasına rağmen böyle ağrı yaşadım.

Back