- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Erken yumurtluyor olabilirsiniz .Kimse yok mu
Adetim biteli beri ağrıyor amaErken yumurtluyor olabilirsiniz .
Üşütmüş olabilir misin bilmiyorum ki bende de hamile kalmadan once bazi aylarda oluyordu.Adetim biteli beri ağrıyor ama
Valla bende bayagidir hamile kalamıyorum keske hamile olsamÜşütmüş olabilir misin bilmiyorum ki bende de hamile kalmadan once bazi aylarda oluyordu.
Ayyy keske öyle olsa canım ya yarın gidicem doktora sorcam bu ağrıyıCanım bilmiyorum ama kan ver bence bazen üstüne görmede olabiliyor öğle bişey olabilir hormon tahlili ve hamilelik için kan ver
Çünkü batma hissi öğle bişey olabilir hem hormonlarına hemde gebelikten şüpheleniyorum de inş öğledir allah gönlündekini versin kim istiyorsaAyyy keske öyle olsa canım ya yarın gidicem doktora sorcam bu ağrıyı
Insallah hamile kalirsin canim .Sorun ne?Valla bende bayagidir hamile kalamıyorum keske hamile olsam
Bende bilmiyorum canım valla sorun yok diyorlar ama maalesef olmuyorInsallah hamile kalirsin canim .Sorun ne?
Esinin tum degerlerine bakildi mi ?Bende bilmiyorum canım valla sorun yok diyorlar ama maalesef olmuyor
Iler hareketlilik düşük dedi doktorEsinin tum degerlerine bakildi mi ?
Morfoloji hiz sayi dna hasari
Caksir suyu ve havuc suyu ile artırabilirsiniz.Bol ceviz ,kabak cekirdegi ,meyveIler hareketlilik düşük dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?