kasık ağrısı

canan_cc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
646
404
103
33
Kızlar merhaba benim ne zamandır kasıklarım ağrıyordu ama öyle böyle değil adet ağrısı gibi özellikle sabahları yatarken. 8-9 gündür vardı ara ara olurdu. Ama bugün sabah hiç birşekilde kasık ağrım olmadı. Idralım sarınında koyusu çok koyu onu farkkettim. Adetime son 4 gün kaldı. Nette kadık ağrıları rahimşn genişlemesi siye okumuştum çünkü benim kasık ağrım adetime 1-2 gğn kala olur bu ise tam aksine bugün kesildi. Kan versem yada yarın idrar testi yapsam çıkar mı?

Canim bilmiyorum seninkinin sebebini ama benim arkadasim hamile kaldiginda onun da boyle kasik agrilari olmus. Tek belirtim oydu diyor. Adet agrisindan cok daha fazlaymis. Mesela benim hic agrim yok olmadi yumurtlama donemini de kacirdim zaten hic umudum yok. Ama belki senin icin hamilelik belirtisidir :) ins guzel haberler alirsin. Kan testi icin ben adetin gecmesini bekleyecegim. hic belirtim de yok zaten ama evde idrar testi yapmayi dusunuyorum yarin. Benim bat da 8 temmuz. Aslinda en guzeli bat i beklemek ama sabirsizlik merak dayanamicam galiba :)

Canım benimde hiç belirti yok ne göğüste nede başka biyerde sadece kasık ağrısı vardı. Bende sanırım adet günümü bekleyeceğim en sağlıklısı o. İnşallah hamile kalırız canımm dua edelim bol bol Rabbim o mutluluğu nasip etsin bizlere

Selam herkese. Ben bahsettiğiniz ağrıyı her ay yaşıyorum, sürekli sol kasığımda bir ağrı oluşuyor. Adetimden yaklaşık 10 gün önce başlıyor, adet olana dek devam ediyor. Normalde gebelikle alakalı olduğu söyleniyor, umarım sizinki de öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…