• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasik agrisi

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Larkadaslar yumurtlamadan bir gun omceyi yumurtlama gununu ve ertesi gunu degeflnedirdik yumurtlamdan bir gun sonrs sol kasigimda ara sora hafof agrilar oluyor bunun bir gun sonrs hemen olmasi sizce normal midir

Aynı durumu yaşıyorum yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdik hemen sol kasığımda ağrı oluştu değişik bir ağrı adetime baya var acabalar kafamda deli sorular boşuna mı ümitleniyorum siz hamile kaldınız mı bu belirtilerden sonra?

Aynı durumu yaşıyorum yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdik hemen sol kasığımda ağrı oluştu değişik bir ağrı adetime baya var acabalar kafamda deli sorular boşuna mı ümitleniyorum siz hamile kaldınız mı bu belirtilerden sonra?
Evet ben hamile kaldimm

Aa tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bende adetin geçmesini bekliyorum bakalım inşallah bana da nasip olur. Ama artık ağrımda durdu
Benimde hemwn durmustu yani hayirlisi olsun kuzum bnm hic beklemedigim zamanda hamile oldum hatda regl oldun olacagim die bekliyordm

Benimde hemwn durmustu yani hayirlisi olsun kuzum bnm hic beklemedigim zamanda hamile oldum hatda regl oldun olacagim die bekliyordm
İnşallah canım beklemedeyim yazarım inşallah buraya bende. Bugün yine hafif batma var geliyo gidiyo ama belki yumurtanın kendi varlığından dolayımı o batma bilemedim soldaydı zaten ağrımda orda.

bende 3 4 gündür kasık ağrısı ve batması yaşıyorum kızlar.. bgn regl olmam lazımdı hala olmadım :/

Kac gun var bata
12 günüm kaldı bakalım doktora gitmiştim yumurtalamadan bi gün önce ultrasondan baktı dedi bugün ve yarın yapın dedi yumurtan güzel dedi yaptık hemen ağrı oldu ama ben umutlanmiyim yinede sonra daha üzülüyor insan.

Ne kadardir deniyorsunuz canim pko felan var mi
12 günüm kaldı bakalım doktora gitmiştim yumurtalamadan bi gün önce ultrasondan baktı dedi bugün ve yarın yapın dedi yumurtan güzel dedi yaptık hemen ağrı oldu ama ben umutlanmiyim yinede sonra daha üzülüyor insan.

Yok canım pko falan çok şükür 11 ay olacak bakalım senin ne kadar sonra oldu
Canim ben 1 sene korundum ama dogum kontrol felan degil . Esim korundu sonra 4 ay denedik olmadi 5 inci ay okdu cok sukur ben sogan kuru ve ovulasyon testi kulandigim ay hamile kaldim csnim

Canim ben 1 sene korundum ama dogum kontrol felan degil . Esim korundu sonra 4 ay denedik olmadi 5 inci ay okdu cok sukur ben sogan kuru ve ovulasyon testi kulandigim ay hamile kaldim csnim
Eğer olmazsa bende başliyim onlara canım çok teşekkür ettim ha diyince olmuyormuş gerçekten ben böyle bilmezdim

Back