Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben hamile kaldimmAynı durumu yaşıyorum yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdik hemen sol kasığımda ağrı oluştu değişik bir ağrı adetime baya var acabalar kafamda deli sorular boşuna mı ümitleniyorum siz hamile kaldınız mı bu belirtilerden sonra?
Aa tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bende adetin geçmesini bekliyorum bakalım inşallah bana da nasip olur. Ama artık ağrımda durduEvet ben hamile kaldimm
Benimde hemwn durmustu yani hayirlisi olsun kuzum bnm hic beklemedigim zamanda hamile oldum hatda regl oldun olacagim die bekliyordmAa tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bende adetin geçmesini bekliyorum bakalım inşallah bana da nasip olur. Ama artık ağrımda durdu
İnşallah canım beklemedeyim yazarım inşallah buraya bende. Bugün yine hafif batma var geliyo gidiyo ama belki yumurtanın kendi varlığından dolayımı o batma bilemedim soldaydı zaten ağrımda orda.Benimde hemwn durmustu yani hayirlisi olsun kuzum bnm hic beklemedigim zamanda hamile oldum hatda regl oldun olacagim die bekliyordm
Kac gun var bataİnşallah canım beklemedeyim yazarım inşallah buraya bende. Bugün yine hafif batma var geliyo gidiyo ama belki yumurtanın kendi varlığından dolayımı o batma bilemedim soldaydı zaten ağrımda orda.
Kan testi yaptirr canimbende 3 4 gündür kasık ağrısı ve batması yaşıyorum kızlar.. bgn regl olmam lazımdı hala olmadım :/
Kan testi yaptirr canim
Bnde senn gbidim bu ay umutsuzsan olur benim hic umudum yokdu ama allahim nasip ettiibu kaçıncı ay artık öyle üzülüyorum ki test yaptırıp negatiif görünce..![]()
Demi aynen ben yapmıyorum artık olacağı varsa olur adet gecikirse bikaç gün bakrımbu kaçıncı ay artık öyle üzülüyorum ki test yaptırıp negatiif görünce..![]()
12 günüm kaldı bakalım doktora gitmiştim yumurtalamadan bi gün önce ultrasondan baktı dedi bugün ve yarın yapın dedi yumurtan güzel dedi yaptık hemen ağrı oldu ama ben umutlanmiyim yinede sonra daha üzülüyor insan.Kac gun var bata
12 günüm kaldı bakalım doktora gitmiştim yumurtalamadan bi gün önce ultrasondan baktı dedi bugün ve yarın yapın dedi yumurtan güzel dedi yaptık hemen ağrı oldu ama ben umutlanmiyim yinede sonra daha üzülüyor insan.
Yok canım pko falan çok şükür 11 ay olacak bakalım senin ne kadar sonra olduNe kadardir deniyorsunuz canim pko felan var mi
Canim ben 1 sene korundum ama dogum kontrol felan degil . Esim korundu sonra 4 ay denedik olmadi 5 inci ay okdu cok sukur ben sogan kuru ve ovulasyon testi kulandigim ay hamile kaldim csnimYok canım pko falan çok şükür 11 ay olacak bakalım senin ne kadar sonra oldu
Eğer olmazsa bende başliyim onlara canım çok teşekkür ettim ha diyince olmuyormuş gerçekten ben böyle bilmezdimCanim ben 1 sene korundum ama dogum kontrol felan degil . Esim korundu sonra 4 ay denedik olmadi 5 inci ay okdu cok sukur ben sogan kuru ve ovulasyon testi kulandigim ay hamile kaldim csnim
Aynen oyle canin hayirlisii insallah hamilesindir bu ayEğer olmazsa bende başliyim onlara canım çok teşekkür ettim ha diyince olmuyormuş gerçekten ben böyle bilmezdim
Ben varım canım,buralarda olan var mi?,