Kasık ağrısı ve pembe akinti

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
53
31
Merhabalar adetime bı hafta kala pembemsi kahverengi akıntı geldi 5 gün sürdü bitti adet olmadım adet 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı 16 gün geçti akıntının üstünden dünden bugüne hafif kasık ağrım ara ara pembe akinti var bide çok çok az damla şeklinde bile değil neler oluyor anlamıyorum ilk defa hep düzenli adet olurdum oda olmadı ara akıntılar aklımı karıştırdı testde yapmadim onun üstünden umitlenmek istemiyorum ramazan bitince doktora giderim diye düşünüyorum aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Test yapmanizi oneririm... benimde adetim duzenli gelirdi ve mart ayinda adetimi beklerken sadece sizin tarif ettiginiz sekilde geldi. 2 3 yildir bebek istiyorduk doktor stresten prolaltinin yuksek olabilecegini soyledi... umitlenmedim. Adetimin olmasi gereken tarihten 9 gun sonra oylesine test yaptim pozitif cikti sonra farkli renklerde akintilar oldu ve kanama ama sadece (afedersiniz) pecetede... dis gebelik oldugunu soyleyip sonlandirdilar....
Benim agrim sizim olmadi bebek 5haftalik 3 gunluktu... erken teshis oldugu icin ameliyata falan gerek kalmadi..
Test yapin doktora gidin ihmal etmeyin

Geçmiş olsun bizde istiyoruz Allah hayırlısını versin benim aklıma enfeksiyon felan varsa diye geldi hayırlısı olsun

Geçmiş olsun bizde istiyoruz Allah hayırlısını versin benim aklıma enfeksiyon felan varsa diye geldi hayırlısı olsun
Amin canim tesekkurler. Kiste olabilir doktora gitmende fayda var hemen git bence

Amin canim tesekkurler. Kiste olabilir doktora gitmende fayda var hemen git bence
Test yapmadım hala ve akıntı bitti o gün gerçi akıntı değildi bile goguslerim sis hassas bidhaki adet dönemini bekleyeyim dedim ama merakta ediyorum bugün yarın yapmak istiyorum test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…