Doc veya prof iyi bir hoca bul arastirma hastanelerinde de var onlara da bi gorun bi sorun var belliki. 8-10 gunden uzun suren kanama normal degildir zatenKızlar ben 7 aydır evliyim evlenmeden öncede adet dönemlerim çok ağrılı geçiyordu doktora gittiğimde küçük bi kist olduğunu söylemişti evlendikten sonra ağrılarım iyice arttı adet düzenim alt üst oldu ve kasık ağlarım dahada şiddetlendi. 7 aydır sürekli her akşam kasık ağrısı çekiyorum kanamam bazen 1 ay sürüyor bazen 20 gün ve mahvolmuş durumdayım. 5 6 tane doktora gittim ve hepsi sadece kist olduğunu söylediler. Her ihtimali okuyorum kanser riskini çikolata kistini ama başka bi problemim olabileceğinide düşünüyorum. Doktorlar hiç yardımcı olmuyo çoğu ilaç yazmadı bile en gittiğim doktor kanamamın durması için ilaç verdi ve kanamam 20 gündür hala kesilmedi. Sosyal hayatım bitti resmen evden çıkmak bile istemiyorum bazen yürüyemeyecek kadar baskı yapıyor bacaklarım uyuşuyor çok korkuyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mıdır?
Evet aşırı stres yapıyorum onunda beni etkilediğini düşünüyorum zaten sürekli meyim var diye düşünmekten bu hale gelmişte olabilirim doktorda doğum kontrol hapı önerdi kanamam inşallah kesilse artık onada başlayacağımBi süre dogum kontrol r hapi kullan bence adetinin duzene girmesi icin kanaman kesilir kesilmez basla hatta.. Bisiyleri kafayami takiyosun cok stres yapıyosan ondan olabilir bende yasadim ayda 2 kere adet oluyodum bitiyodu 3 gun sonra tekrae basliyodu stresden oluyodu hep dogum kontr hapi verdi doktor 6 7 ay kullandim evli değildim bekardim ozaman ve biraktim ozamamdan beri duzenli cok cok stres yaptigim zamanlar ayda yine 2 kere oluyorum ama cok cok nadir en son 2 sene once olmustum
onuda dün araştırdım ve başlıycam bi yerlerden başlamam lazım çünkü doktorlardan bi fayda yokVe sogan kürünu yapmani tavsiye ediyorum hem kisti temizliyo rahmi temizliyo cok cok iyi geliyomus bende bu ay yaptim enfeksiyon cikti diye
Dayanamıyorum artık acillik oldum bi kere ağrıdan kendimi yerden yere vurdum resmen bana tahlil yapıp röntgen çekip 3 hastane değiştirttiler en son kadın doğum acili bana yatış verdi ve yine doktor sorumsuzluğuna denk geldim enfeksiyon olabilebileceğini söyleyip günde 10 serum yazıp doktor izne çıktı bende hastaneden çıkışımı aldım ve o 1 ay boyunca ağrı kesici yuta yuta acı çektim.7 aydır dinmeyen ağrıya nasıl dayanıyorsunuz ve kanamaya
Hem dogum kontr hapi bende sogan kürünu mutlaka uygula canimnevlisin sen bide surekli kanama insani delirtir anliyorum seni.. Insallah en kisa zamamda düzeltirsinonuda dün araştırdım ve başlıycam bi yerlerden başlamam lazım çünkü doktorlardan bi fayda yok
Ankarada isen prof ali ayhan var başkent hastanesindeEvet aşırı stres yapıyorum onunda beni etkilediğini düşünüyorum zaten sürekli meyim var diye düşünmekten bu hale gelmişte olabilirim doktorda doğum kontrol hapı önerdi kanamam inşallah kesilse artık onada başlayacağım
Bence test çok erken değil Ben ilk kanamam başladığında hamilemiyim diye düşünmüştüm benimde 1.20 çıktı ama artmadı hiç ve kanamam sürdüKızlar merhaba ben eşimle 2 hafta önce birlikte oldum korunmadık. İki gün sonra adet gördüm cuma günü adetim tamamen bitti. Pazartesi akşamı benden pembe leke geldi üç kez daha sonra kahverengiye döndü şu an kahve leke ve beyaz akıntı şeklinde devam ediyor kasıklarıma felaket sancı belimde ağrı var. Dün kan testi yaptık beta 1.20 çıktı sizce yerleşme kanaması mıdır testi erken yapmış olabilir miyiz
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Sakaryadayım canım özel hastaneye görünücem bi deAnkarada isen prof ali ayhan var başkent hastanesinde
Kanamanın sebebi neydi pekiBence test çok erken değil Ben ilk kanamam başladığında hamilemiyim diye düşünmüştüm benimde 1.20 çıktı ama artmadı hiç ve kanamam sürdü
Hala bilemiyorum düzenim bozuldu stres yapmaktan oluyor herhalde seninde içinde böyle bi his varsa bi kaç hafta sonra kan testini tekrarla canımKanamanın sebebi neydi peki
Canım geçmiş olsun bence de imkanın varsa iyi bir doktora git kesinlikle acillerde vs zaman kaybetme. Ciddi bir şey olmasa bile en azından ağrına ve kanmana çözüm bulurlar benim 9 gün süren kanamama doktor normal değil demişti ve kürtajdan kaynaklı kist oluşmuştu doktor vajinal fitil vermişti kullandım sonraki ay gittiğimde kist yok olmultu tabi kistin büyüklüğü vs fark eder ama bence ciddi iyi bir yere görünKızlar ben 7 aydır evliyim evlenmeden öncede adet dönemlerim çok ağrılı geçiyordu doktora gittiğimde küçük bi kist olduğunu söylemişti evlendikten sonra ağrılarım iyice arttı adet düzenim alt üst oldu ve kasık ağlarım dahada şiddetlendi. 7 aydır sürekli her akşam kasık ağrısı çekiyorum kanamam bazen 1 ay sürüyor bazen 20 gün ve mahvolmuş durumdayım. 5 6 tane doktora gittim ve hepsi sadece kist olduğunu söylediler. Her ihtimali okuyorum kanser riskini çikolata kistini ama başka bi problemim olabileceğinide düşünüyorum. Doktorlar hiç yardımcı olmuyo çoğu ilaç yazmadı bile en gittiğim doktor kanamamın durması için ilaç verdi ve kanamam 20 gündür hala kesilmedi. Sosyal hayatım bitti resmen evden çıkmak bile istemiyorum bazen yürüyemeyecek kadar baskı yapıyor bacaklarım uyuşuyor çok korkuyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?