Merhaba bence bi kan testi yaptırın benimde hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri sürekli kahverengi lekelenmelerim oldu beta hcg takibi yaptım belli bi değere ulaşana kadar çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim aynısı olacak diye korkuyordumKızlar merhaba :)
15 Ekim Salı Kan testine gittim 74.93
18 Ekim Cuma tekrar gittim 330,62 Çıktı
21 Ekim Pazartesi doktora gittim keseyi göremedi 25 ekim yani yarın tekrar gel keseyi görürüz dedi. Ancak Dün akşam azıcık kahverengi olduğunu düşündüğüm bir akıntı geldi.Bugün sabah ise az az sarıya kahverengi arası bir renkte akıntılar gelmiş. Aşırı kasık ağrım var bu yaklaşık 1 haftadır var. Bugun tekrar kana gidip hcg me baktırıcam. Ancak bu akıntı ve kasık ağrım normal mi birde 3 günde hcg değerim normal mi yükselmiş boş gebelik yada kimyasal olabilir mi ? Sırtım da çok ağrıyo.
Çok teşekkür ederim. Bugün kana gidicem. Benim dün ilk defa geldi şuanda da hafiften geliyor gibi kasığıma da şiddetli ağrılar giriyor gibi oluyor sık sık olmasada normal mi acaba bilemedim. Kimyasalda belirtileriniz nelerdi ?Merhaba bence bi kan testi yaptırın benimde hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri sürekli kahverengi lekelenmelerim oldu beta hcg takibi yaptım belli bi değere ulaşana kadar çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim aynısı olacak diye korku
Merhaba bence bi kan testi yaptırın benimde hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri sürekli kahverengi lekelenmelerim oldu beta hcg takibi yaptım belli bi değere ulaşana kadar çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim aynısı olacak diye korkuyordum
Kimyasal gebelikte bir anda kahverengi lekelenmelerim gelmeye başladı hemen acile gidip kan vermiştim beta hcgde düşünce kimyasal gebelik olduğunu söylediler zatenÇok teşekkür ederim. Bugün kana gidicem. Benim dün ilk defa geldi şuanda da hafiften geliyor gibi kasığıma da şiddetli ağrılar giriyor gibi oluyor sık sık olmasada normal mi acaba bilemedim. Kimyasalda belirtileriniz nelerdi ?
Anladım çok teşekkür ederim. Yani bugun bakalım gidip kanı vereceğim olması gereken seviyede yükselmiş mi o önemli keseyi henüz görememişti tabi erken olduğu için yarın adet takvimime göre 5+4 olmuş olacağım :)Kimyasal gebelikte bir anda kahverengi lekelenmelerim gelmeye başladı hemen acile gidip kan vermiştim beta hcgde düşünce kimyasal gebelik olduğunu söylediler zaten
Ama bu hamileliğimde yine aynı şekilde kahverengi lekelenmelerim oldu onun için beta hcg takibi yaptım çok şükür düşüş olmadı düzenli olarak yükseldiği için sorun yoktu kanama alanı olduğunu söylediler rahimde progestan kullandım ve düzeldi
İnsallahh yükselmiştir merak ettimm bendeeAnladım çok teşekkür ederim. Yani bugun bakalım gidip kanı vereceğim olması gereken seviyede yükselmiş mi o önemli keseyi henüz görememişti tabi erken olduğu için yarın adet takvimime göre 5+4 olmuş olacağım :)
Sizide bilgilendireceğim :)İnsallahh yükselmiştir merak ettimm bendee
Sizide bilgilendireceğim :)
3277 olmuş değer :)İnsallahh yükselmiştir merak ettimm bendee
Sanki iki katı gününe göre artmamkş gibi çok yüksek değil şuan ki takviminde 5+3 günlük3277 olmuş değer :)
Kızlar bugün kana gittim 3277 olmuş değer o günden bu güne 6 gün geçti ( bir önceki kan verme tarihinden)Kızlar merhaba :)
15 Ekim Salı Kan testine gittim 74.93
18 Ekim Cuma tekrar gittim 330,62 Çıktı
21 Ekim Pazartesi doktora gittim keseyi göremedi 25 ekim yani yarın tekrar gel keseyi görürüz dedi. Ancak Dün akşam azıcık kahverengi olduğunu düşündüğüm bir akıntı geldi.Bugün sabah ise az az sarıya kahverengi arası bir renkte akıntılar gelmiş. Aşırı kasık ağrım var bu yaklaşık 1 haftadır var. Bugun tekrar kana gidip hcg me baktırıcam. Ancak bu akıntı ve kasık ağrım normal mi birde 3 günde hcg değerim normal mi yükselmiş boş gebelik yada kimyasal olabilir mi ? Sırtım da çok ağrıyo.
Yaaaa çok sevindimmmm değerin artmış 6 günde olması gerektiği kadarrSanki iki katı gününe göre artmamkş gibi çok yüksek değil şuan ki takviminde 5+3 günlük