Merhaba arkadaşlar
4-5 haftalık olan bir hamileliğim var. Folik asit ve akşamları. Fitil olarak bir adet progestan kullanıyorum.1 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz
Bugun duştan sonra kasıklarım ağrımaya başladı. Bir kaç saat sonra tuvalette peçeteye kahverengi akıntı gelmeye başladı . Biraz tedirgin oldum. Bu normalmii yoksa doktora gözükmelimiyim bilemiyorum
Bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama değerim küçük geçen hafta salı günü beta 38.5 perşembe 49.5 çıktı doktor pazartesi gel tekrar beta hcg bakalım dedi bugün lekelenme ve kanamam geldi iğne vuruldum ama arada bir kanama ve lekelenme hala devam ediyor korkuyorum köyü bişey olcak die ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı buda böle olcak die korkuyorum
Merhaba arkadaşlar
4-5 haftalık olan bir hamileliğim var. Folik asit ve akşamları. Fitil olarak bir adet progestan kullanıyorum.1 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz
Bugun duştan sonra kasıklarım ağrımaya başladı. Bir kaç saat sonra tuvalette peçeteye kahverengi akıntı gelmeye başladı . Biraz tedirgin oldum. Bu normalmii yoksa doktora gözükmelimiyim bilemiyorum