Ben dediğin konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim canım ama sol kasigim çok ağrıyor senin teorin doğruysa kızım olacak benimdeKızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????
Yok kuzum kesinlik Tesadüffen ibaret hiiic alakasi yok hicbiseyin hicbi farkliligin cinsiyetle alakasi yok emin ol... ben ücüncü Erkek bebege hamileyim bütün belirtiler Kiz a isaretti ilk baslarda sol kasik agrisi bendede oldu digerlerinde olmamisti. Ilk oglum sagimda ilk hissettim ikincisi tam ortada ücüncüde solumda. Hepside birbirinden farkliydi fakat cinsiyet ayniKızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????
Kızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????
Benim hep sağ kasığımda agri oldu.ilki kız şimdiki erkek olacakKızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????
hayırlısı canımSol kasığım ağrıyor ve hareketlerini solda hissediyorum oğlumuzu bekliyorum Allah'ın izniyle.
Sağ ol canımhayırlısı canım
Canim böyle şeylere inanma benim hep sağ kasigim agriyor özellikle doktora sordum bebek sagdami diye evet dedi ve kizin oluyor o yüzden boyle şeyleri kafana çok takmaKızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????
Slm bende 15 haftalık hamileyim sol kasıkta ağrılarım başladı ara ara ama ikiz gebelik olduğu içinmi acaba randevun 18 zine korktum birazCok tesekkur ederim kizlar ama aranizda sol kasiktan hem kiz hem erkek doguran varsa yazsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?