kasık ağrısı ve cinsiyet.

bilgotus

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
14
8
6
Kızlaaar benim ilk kızımda hamileliğin ilk aylarında sol kasığım ağrımıştı bi arkadaşın sag tarafı acıyordu ve bebegi erkekti. Bana da solda hissediyorsan kesin kız demisti rabbim saglik versin bi kızım oldu. Şimdi yine sol kasıgim ağrıyor ve erkek bebek istiyorum. sol kasığı agrıyıp hem kızı hem oğlu olan var mı???????????????

Ben dediğin konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim canım ama sol kasigim çok ağrıyor senin teorin doğruysa kızım olacak benimde

Yok kuzum kesinlik Tesadüffen ibaret hiiic alakasi yok hicbiseyin hicbi farkliligin cinsiyetle alakasi yok emin ol... ben ücüncü Erkek bebege hamileyim bütün belirtiler Kiz a isaretti ilk baslarda sol kasik agrisi bendede oldu digerlerinde olmamisti. Ilk oglum sagimda ilk hissettim ikincisi tam ortada ücüncüde solumda. Hepside birbirinden farkliydi fakat cinsiyet ayni
Hic takilma bu tarz seylere..

Cok tesekkur ederim kizlar ama aranizda sol kasiktan hem kiz hem erkek doguran varsa yazsin lutfen

Benim her iki kasigim agriyor ikiz mi şimdi?hic bir fikrim yok canim ins allah gonlune gore versin..

Ikisinde solda demisti doktor kiz oldular solumda hissetmistim hemde ilk hareketlerini ucuncu sagdaydi ama oda kız bu teoriyide çürüttüm ben :)

Benim hep sağ kasığımda agri oldu.ilki kız şimdiki erkek olacak

Canim böyle şeylere inanma benim hep sağ kasigim agriyor özellikle doktora sordum bebek sagdami diye evet dedi ve kizin oluyor o yüzden boyle şeyleri kafana çok takma

Cok tesekkur ederim kizlar ama aranizda sol kasiktan hem kiz hem erkek doguran varsa yazsin lutfen
Slm bende 15 haftalık hamileyim sol kasıkta ağrılarım başladı ara ara ama ikiz gebelik olduğu içinmi acaba randevun 18 zine korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…