Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama donemindemisinMerhabalar, ara ara çoğalan ve neredeyse hic bitmeyen akıntım var. Şeffaf renkte. Aynı zamanda da ayni sekilde tekrarlayan kasık ağrısı. Neden olabilir ? Daha önce muayene olduğumda kist fln yok demişlerdi
Yumurtlama dönemim değişiyor. Genelde 1 2 gün gecikiyo bugün reglmin üzerinden 12 gün geçti.yumurtlama donemindemisin
yumurtlamadasin bence çünkü bu belirtiler yumurtlamda yada adete yakin hamileysen oluyorYumurtlama dönemim değişiyor. Genelde 1 2 gün gecikiyo bugün reglmin üzerinden 12 gün geçti.
Ama aynı ay icerisinde bir kac defa bu kadar yoğun oluyoyumurtlamadasin bence çünkü bu belirtiler yumurtlamda yada adete yakin hamileysen oluyor
koku varsa enfeksiyondur yada idraryollarini usttunuzAma aynı ay icerisinde bir kac defa bu kadar yoğun oluyo![]()
Yok aşırı belirgin değilkoku varsa enfeksiyondur yada idraryollarini usttunuz
Evet sanırım. Aynı ay icerisinde bir kac defa olunca korktum birazYumurta akı kıvamında, şeffaf, uzayan akıntınıza kasık ağrısı da eşlik ediyorsa yumurtlama döneminde olabilirsiniz.
ya yumurtlama yaa hamilleeik ya enfeksiyonYok aşırı belirgin değil
Hamilelik beklemiyorum yani en azından bilincli değil amaya yumurtlama yaa hamilleeik ya enfeksiyon
Regle yakınsa oluyor geneldeHamilelik beklemiyorum yani en azından bilincli değil amabilmem ki olabilir mj
Ayin 6 sında olduRegle yakınsa oluyor genelde