Şiddetli olmasi normal degil dikkat edin agir kaldırmayın.Merhabalar yaklaşık 3.5 haftalık hamileyim, çok şiddetli sancılarım var sağ kasığım inanılmaz sızlıyor bacaklarıma vuruyor ağrısı bu normal mi korkmaya başladım yaşayan var mı? bugün biraz ağır taşıdım korkuyorum. Aynı şeyi yaşamış olan veya yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen çok stres oldum.
Benim gebeliklerimde de öyle olmuştu, bacağa vuran adet olacakmışsın gibi ağrı olurdu. Ama böyle aşırı şiddetli nefes aldırmayacak gibi değil tabi. Panik olma Rabbim büyüktür .Merhabalar yaklaşık 3.5 haftalık hamileyim, çok şiddetli sancılarım var sağ kasığım inanılmaz sızlıyor bacaklarıma vuruyor ağrısı bu normal mi korkmaya başladım yaşayan var mı? bugün biraz ağır taşıdım korkuyorum. Aynı şeyi yaşamış olan veya yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen çok stres oldum.
Merhaba cnm suan aynısını yasıyorum kan değerin kac düzenli artıyormuMerhabalar yaklaşık 3.5 haftalık hamileyim, çok şiddetli sancılarım var sağ kasığım inanılmaz sızlıyor bacaklarıma vuruyor ağrısı bu normal mi korkmaya başladım yaşayan var mı? bugün biraz ağır taşıdım korkuyorum. Aynı şeyi yaşamış olan veya yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen çok stres oldum.
canım agrı vurup gıdıyomu süreklımı agrıyo pekiMerhabalar yaklaşık 3.5 haftalık hamileyim, çok şiddetli sancılarım var sağ kasığım inanılmaz sızlıyor bacaklarıma vuruyor ağrısı bu normal mi korkmaya başladım yaşayan var mı? bugün biraz ağır taşıdım korkuyorum. Aynı şeyi yaşamış olan veya yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen çok stres oldum.
Sonucunuzu yazarmısınızKızlar bende aynı durumdayım adet olcagım zaman da göhüslerim şişerdi suan dokunamıyorum sızlıyor ve sağ kasıgım cok agrıyo sonra sola vuruyor belim hep aynı carsamba kan verdim 104 cuma verdim 244 bugun şimdi verdim bekliyorum
Tabi sizindemi aynıSonucunuzu yazarmısınız
Nolur sizlerde dua edin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagıma almayıSonucunuzu yazarmısınız
Tabi sizindemi aynı
Aynı gibi çarşamba 275 Cuma 612 değerim ama bugün iyi hissetmiyorum kendimi karnım ve belim ağrıyor aşağıya doğru bi batma hissediyorumNolur sizlerde dua edin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagıma almayı
Sağol cnm dua et nolurMaşaAllah güzel artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?