Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKasık ağrısı olup da hamile olduğunu öğrenen var mi ??
Kızlar benim yaklaşık 10-15 gündür falan kaşık ağrım var . Arada belime de ağrıyor . Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mi ??? Bu arada adetime 4 gün kaldı .
Ben bebek düşündüğümden beri her ay pskolojik galiba kasık ağrım oluyor kızlar adetinize bir kaç gün varsa erken gebelik testlerinden yapın çıkar zaten en azından görüp stres yapmazsınız adetiniz gecikmez.
Ben bebek düşündüğümden beri her ay pskolojik galiba kasık ağrım oluyor kızlar adetinize bir kaç gün varsa erken gebelik testlerinden yapın çıkar zaten en azından görüp stres yapmazsınız adetiniz gecikmez.
Benn hemde bugun öğrendim 2 gğnüm gecti ama 3 gundr mahvoldm bel kasık bacagıma vuran agrılardan yatamadm kabızlıkta cabası..sanki adet olucam da gelmıyor gibiydi.yani hamilelik ve adet öncesi aynı belirtiler
Bünyeye göre değişiyor o bende hiç ağrı batma belirti olmadı sadece 3.haftadan itibaren mide bulantısı ve kusma yaşadım belirti olarak birde aşırı susuzluk .