Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı olup da hamile olduğunu öğrenen var mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebeqimyoldamrc

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.653
3.854
133
Kızlar benim yaklaşık 10-15 gündür falan kaşık ağrım var . Arada belime de ağrıyor . Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mi ??? Bu arada adetime 4 gün kaldı .

Ben bebek düşündüğümden beri her ay pskolojik galiba kasık ağrım oluyor kızlar adetinize bir kaç gün varsa erken gebelik testlerinden yapın çıkar zaten en azından görüp stres yapmazsınız adetiniz gecikmez.

Ben bebek düşündüğümden beri her ay pskolojik galiba kasık ağrım oluyor kızlar adetinize bir kaç gün varsa erken gebelik testlerinden yapın çıkar zaten en azından görüp stres yapmazsınız adetiniz gecikmez.

Haklısın canım aslında ama ben köyde oturuyorum ışte o sıkıntı

Benn hemde bugun öğrendim 2 gğnüm gecti ama 3 gundr mahvoldm bel kasık bacagıma vuran agrılardan yatamadm kabızlıkta cabası..sanki adet olucam da gelmıyor gibiydi.yani hamilelik ve adet öncesi aynı belirtiler

Bünyeye göre değişiyor o bende hiç ağrı batma belirti olmadı sadece 3.haftadan itibaren mide bulantısı ve kusma yaşadım belirti olarak birde aşırı susuzluk .

Ben bu belirtileri her ay yumurtlama donemlerimde de yasiyorum. Hatta hep bobregim agriyo saniyordum...

Back