• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasik agrisi lutfen yardimci olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı

Eklentiler

• 6DD9614A-90DE-4141-BFAC-12537F003F18.webp
    6DD9614A-90DE-4141-BFAC-12537F003F18.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 9
İlk gebelik belirtileriz neydi tam belirgin olarak yerleşmeyi hissetnz mi kanamanz oldumu şuanki sancınız nasıl oluyor yumurtlma takibi yaptnz mı benm için çok önemli lütfen
30 gun ovulasyon testi yaptim.pko var bnde ne zaman yumurtaldigim belli degildi cunku
Yerlesmeyi hissetmedim.adete iki gun kala gebelik testim silik cikti kan verdim hemen.dusukte olsa degerim cikti.
Su an ayaktayken sanki siddetli bi regl sancisi gbi ara ara agrim var.uzaniyorum surekli.belkide dusuk tehlikem var diye agrim var bilemiyorum
Kanamam olmadi henuz.insallahta olmaz

30 gun ovulasyon testi yaptim.pko var bnde ne zaman yumurtaldigim belli degildi cunku
Yerlesmeyi hissetmedim.adete iki gun kala gebelik testim silik cikti kan verdim hemen.dusukte olsa degerim cikti.
Su an ayaktayken sanki siddetli bi regl sancisi gbi ara ara agrim var.uzaniyorum surekli.belkide dusuk tehlikem var diye agrim var bilemiyorum
İnşallah olmaz Allah yardımcınız plsun bendede pcos var bir yıldır test yapıyorum bıktım artık bu ay 30.gün yumurtlma oldu bekelenen adet tarhmde yumurtlmaydı kist olan tarafta oldu sanrm çnkğ çatlma günü aşırı sancım oldu on gün bounca kistmn olduğu yer otrurken yürürken her dakika batıyordu pazrtesi erken gebelk yaptım çıkmadı yarın yada diğer gün adet olmam lazım fakat pazrtesi sağ kssğma öyle bir sancı attı oldpm yerde kitlendi ara ara hala sancı atıyor gebelikte negatif yumjrtlma testide negatif kistmş patlıyor bilmiyorum artk psikolojm kaldırmıyor bek ağrım var akıntı var ara ara

İnşallah olmaz Allah yardımcınız plsun bendede pcos var bir yıldır test yapıyorum bıktım artık bu ay 30.gün yumurtlma oldu bekelenen adet tarhmde yumurtlmaydı kist olan tarafta oldu sanrm çnkğ çatlma günü aşırı sancım oldu on gün bounca kistmn olduğu yer otrurken yürürken her dakika batıyordu pazrtesi erken gebelk yaptım çıkmadı yarın yada diğer gün adet olmam lazım fakat pazrtesi sağ kssğma öyle bir sancı attı oldpm yerde kitlendi ara ara hala sancı atıyor gebelikte negatif yumjrtlma testide negatif kistmş patlıyor bilmiyorum artk psikolojm kaldırmıyor bek ağrım var akıntı var ara ara
İnsallah gebe kalirsiniz

Canım benimde oldu ayıları 4 haftalıkke dha cok hissediliyor bende pcoyum bu arada klomenle hamile kaldım değerin kaç çıktı

Ben adetten iki gun once baktirdim 17 ydi.iki gun sonra bak dedi doktor 35ti.daha cok yeni.ama progesteron cok dusuk 11
İnşaAllah sağlıkla ilerler canım benim progeston kaç bilmiyorum acilde 3 kere ölçtürdüm daha 1 hafta sonra kadın doğuma gidicem keseyi de görürüm artık dedim hayrlı ayla inşallah

Back
X