• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı korkuyorum

Mmm_yag10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
16
20
38
Slm kızlar. Bugün tam 5.haftamız doldu. Meleğim anne rahmine düştüğü günden beri kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle sağ kasığıma bıçakla saplanıyordu. Geçen hafta hamiş olduğumu öğrendim. Doktorum yerleşmeye çalışıyo birde kabızlık varsa ondandır ağrılar demişti. 2gündür hiç ağrım yoktu tamam yerleşti iyiyiz artık dedim. Ama dün akşamdan beri öyle bir ağrım varki sanki heran adet olacağım sabaha kadar korkumdan uyuyamadım. Kanamam yok ama sarı akıntım oluyor. Şuanda kasığımın iki tarafından çekiştiriyorlar sanki çok gerildi. Ben bu ağrıları çekmeye razıyım ama bebeğime bişey olucak die korkuyorum

Slm kızlar. Bugün tam 5.haftamız doldu. Meleğim anne rahmine düştüğü günden beri kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle sağ kasığıma bıçakla saplanıyordu. Geçen hafta hamiş olduğumu öğrendim. Doktorum yerleşmeye çalışıyo birde kabızlık varsa ondandır ağrılar demişti. 2gündür hiç ağrım yoktu tamam yerleşti iyiyiz artık dedim. Ama dün akşamdan beri öyle bir ağrım varki sanki heran adet olacağım sabaha kadar korkumdan uyuyamadım. Kanamam yok ama sarı akıntım oluyor. Şuanda kasığımın iki tarafından çekiştiriyorlar sanki çok gerildi. Ben bu ağrıları çekmeye razıyım ama bebeğime bişey olucak die korkuyorum
Allah'ın izni ile olmaz bende yaşadım 10. Haftalarda bile oldu bende doktor hep normal dedi eğer dayanamayacak kadar şiddetli değilse tabi ben ya soluma yarardım yada ayaklarımın altına yükseklik yapar uzanırdım rahatlatırdı biraz

Bende yastık koyuyorum canım ayaklarımın altına. Ama ilk ya işte endişeleniyorum yoksa ağrı istediği kadar şiddetli olsun çekmeye razıyım ben

Kanama yoksa korkmana gerek yok. Rahim kendini hazırlıyo bebek yerleşiyo kasık kasları falan değişim oluyo ondandır.
İçini ferah tut :)

Back