• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı kızlar bakın bii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emel_001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
98
Merhaba daha bu ay çoçuk için çalışmalara başladık ve ve pek bi bilgim yok bu konuda ama takvime gore yumurtlama gununu bugun gosteriyor ve şuan benim felaket bi kasıklarımda ağrı var neden acaba ilişkiye girmek gerekmi girmemekmi gerek ne yapmam gerek ya biri bişe solesin daha önce hiç bole ağrım yoktu nie oldu fikri olan varmı ??

Eğer bugun gercekten yumurtlama gününse kaçırma tabii ki

ya aynısı ben yaşadım 3 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum koyulaşmaya başladı yani yumurtlama dönemimdeyim hem kramplarım var hemde ilişki sırasında çok agrım oldu anlamadım neden :(

Kendimizi cocuk icin yapmaya odakliyoruz vucudumuzdaki tüm kaslar geriliyor bundan kaynaklanabilir.

Kendimizi cocuk icin yapmaya odakliyoruz vucudumuzdaki tüm kaslar geriliyor bundan kaynaklanabilir.
Neden olduğunu bilmiyorum dedim ama düşününce hem yumurtlama hem ters rahimim ondan olabilir bide dediğin gibi de biraz gerilmiş olabilirim

Aynen gerilme sonucu buyuk ihtimalle ama o gun sadece ağrıdı ama dayanılacak bi ağrı değildi

Merhaba daha bu ay çoçuk için çalışmalara başladık ve ve pek bi bilgim yok bu konuda ama takvime gore yumurtlama gununu bugun gosteriyor ve şuan benim felaket bi kasıklarımda ağrı var neden acaba ilişkiye girmek gerekmi girmemekmi gerek ne yapmam gerek ya biri bişe solesin daha önce hiç bole ağrım yoktu nie oldu fikri olan varmı ??
Yumurtlama gününde olabilir .bugünleri boş geçirmeyin ;)

Back