• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı,kist ve hamilelik???

chepati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
1
0
86
Muğla
Kızlar bir sorunum var bazen çok şiddetli bazen de hafif kasık ağrım oluyor 1 aya yakındır...adet dönemime de bi 10 gün olması lazım...
Şimdi ben zaten akıntı problemlerim için doktora gittim geçen ay o da bir sonraki adet dönemimden sonra tekrar muaneye ye gelmemi istedi çünkü 3 cm lik bir kist söz konusu bunun adetle beraber atılıcağını söyledi o yüzden tekrar gideceğim...
Ben hamile olabilir miyim? kasık ağrısı yemekten sonra hafif bulantı kokuya karşı duyarlılık ve uykuya doyamama gibi şikayetlerim var...test yapmadım henüz hem hayal kırıklığından hemde adet dönemimi beklediğim için...
kasık ağrılarımın sebebi kist olabilir mi? ya da nedir?

canım test ıcın bekle bıraz daha ..adetın gelsın ..bende her ay aynı belrıtılerı yasıyorum benımkı psıkolojık anladım adetım yaklasınca baslıyor cok bebek ıstıyoruz acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum ve belırtıler baslıyor ..ıhsallh bebısın gelıyordur rabbım hayırlısı versın .ama dayanama bekleyemıyorum dersen bı kan testı yaptıra bılrıısn cvarsa cıkar

Kist eğer adetinle gitmemişse ağrı yapabilir. Yine gitmezse muhtemelen bir ilaç verir sana. Hamilelik için de şu an pek düşünmemeye çalış arkadaşım, ağrı dışındaki belirtiler psikolojik de olabilir. Daha 10 günün var, 10 gün boyunca bu düşünceyle yaşamak hakikaten ıztırap veriyor. Başka şeyler düşünmeye çalış aklına geldikçe. Hakkında hayırlısı olsun.

Back